Σπιτικό Μαγικό Τσάι για να Καεί Γρήγορα Το Λίπος στην Κοιλιά .

Σπιτικό Μαγικό Τσάι για να Καεί Γρήγορα Το Λίπος στην Κοιλιά .

Μέντα-Πράσινο Τσάι για Καύση λίπους στην κοιλιά

Τα φύλλα μέντας είναι εξαιρετικά  για όποιον θέλει να χάσει βάρος. Μπορείτε να βρείτε αυτό το βότανο σχεδόν παντού και εμπιστευτείτε μας, μπορεί πραγματικά να κάψει γρήγορα το επίμονο λίπος της κοιλιάς .

Για να φτιάξετε αυτό το τσάι θα χρειαστείτε αυτά τα μπαχαρικά από το ντουλάπι σας.

Συστατικά που απαιτούνται:

1. Φύλλα φρέσκιας μέντας

2. Φρεσκοτριμμένοι κόκκοι πιπεριού

3. Μέλι ή σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)

Πώς να φτιάξετε αυτό το τσάι αποτοξίνωσης που καίει λίπος
Παίρνουμε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το απαιτούμενο φλιτζάνι νερό. Περιμένετε το νερό να βράσει. Τώρα προσθέστε μερικά φύλλα φρέσκιας μέντας και βράστε τα για λίγη ώρα ακόμα. Θα δείτε σιγά σιγά το νερό να αλλάζει χρώμα.

Προσθέστε τους φρεσκοτριμμένους κόκκους πιπεριού στο βραστό νερό. Και βράστε  το για 5-10 δευτερόλεπτα ακόμη. Σβήνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το καπάκι και το αφήνουμε να κάτσει.

Σουρώστε το ρόφημα σε μια κούπα τσαγιού και απολαύστε το καλύτερο πράσινο τσάι αποτοξίνωσης.

Το μείγμα μέντας και πιπεριού βοηθά επίσης στη διαχείριση πεπτικών προβλημάτων. Διατηρεί το εσωτερικό σας απαλλαγμένο από τοξικά και σας βοηθά να χάσετε βάρος πιο γρήγορα . Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μέλι ή σιρόπι σφενδάμου αλλά θα σας προτείναμε να μην το κάνετε.

Παρ΄άλληλα πολύ σημαντικά όφέλη αυτού του μαγικού τσαγιού.

Τα φύλλα μέντας είναι τονωτικά του εγκεφάλου. Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, η κατανάλωση μέντας μπορεί να αυξήσει την εγρήγορση και τις γνωστικές λειτουργίες. Τα φύλλα μέντας μπορούν να βελτιώσουν τη δύναμη της μνήμης και την πνευματική εγρήγορση.

Ενισχύουν την Ανοσία
Η μέντα είναι γεμάτη βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού σας. Αυτές οι φυτικές βιταμίνες βοηθούν στην προστασία των κυττάρων σας από βλάβες. Επίσης, τα φύλλα μέντας μπορούν να αποτρέψουν το σχηματισμό όγκων αναστέλλοντας ορισμένα ένζυμα.

Αδυνάτισμα:

Τα φύλλα μέντας παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην γενικότερη απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο. Προάγουν την πέψη και ενισχύουν τον μεταβολισμό για να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους γι αυτό και κάνουν πλάκα την κοιλιά. Το τσάι μέντας είναι ένα υπέροχο αναζωογονητικό ρόφημα χωρίς θερμίδες για την προώθηση της απώλειας βάρους.

Πιπέρι: το πιπέρι ενσιχύει τις διότητες της μέντας και πολλαπλασιάζει την λιποδιάλυση με επιτάχυνση του μεταβολισμού.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr