Αυτή η άσκηση σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας»

Αυτή η άσκηση σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας»

Το βίντεο ενός πλαστικού χειρουργού που έγινε viral.

Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε ένας πλαστικός χειρουργός στο TikTok και το βίντεό του έγινε, εύλογα, viral. Ο Dr. Gerald Imber ξεκίνησε λέγοντας ότι «οι μισοί ασθενείς μου με αγαπούν γι’ αυτό και οι άλλοι μισοί με μισούν».

Στη συνέχεια ο γιατρός μίλησε για την άσκηση που πιστεύει ότι μάς κάνει να δείχνουμε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας:

το τρέξιμο, όταν τουλάχιστον η προπόνηση είναι πολύ εντατική.

Όπως πρόσθεσε, όταν προπονούμαστε για μεγάλες αποστάσεις και συστηματικά, τα σημάδια της ηλικίας αρχίζουν να φαίνονται πιο έντονα στο πρόσωπό μας αλλά και το μυοσκελετικό σύστημά μας επιβαρύνεται, όπως τα γόνατα και η πλάτη.

Φυσικά, ο γιατρός έσπευσε να διευκρινίσει ότι η άσκηση μέτριας έντασης και συχνότητας έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία: «Η ήπια και μέτρια αεροβική είναι ο ιδανικός τρόπος να γυμναστείτε».

Ένας συνάδελφός του, ο οποίος επίσης ασχολείται με το τρίαθλο, o Dr. Kiya Movassaghi, εξήγησε ότι τα σημάδια της γήρανσης συνδέονται με την απώλεια λίπους αλλά και την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

«Τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν επίσης οι κηπουροί, οι σκιέρ, οι εργάτες στον κατασκευαστικό τομέα, οι σέρφερ, οι ιστιοπλόοι, οι ποδηλάτες, οι τενίστες και οι γκόλφερ. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, και η έκθεση στις ακτινοβολίες UV επιταχύνει αυτή τη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο του Dr. Gerald Imber:

@geraldimbermd

Did you know there are exercises that can accelerate your wrinkles? #skincareover50 #skincareover40 #plasticsurgery #plasticsurgery #plasticsurgeon #nycdoctor #manhattan #nyc

♬ original sound – Gerald Imber, MD

www.marieclaire.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Serum βιταμίνης C

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr