Για να μένει η επιδερμίδα σας Αξέχαστη. Όλοι οι Θαυματουργοί Tρόποι για να έχετε πάντα Λαμπερό δέρμα.

Για να μένει η επιδερμίδα σας Αξέχαστη. Όλοι οι Θαυματουργοί Tρόποι για να έχετε πάντα Λαμπερό δέρμα.

Ολόκληρη η βιομηχανία είναι ενωμένη για να διασφαλίσει ότι το δέρμα σας θα λάμπει. Αν θέλεις να πετύχεις αυτό το τέλεια λαμπερό δέρμα διάβασε τα παρακάτω.

Ρουτίνα περιποίησης δέρματος για λαμπερό δέρμα
Το λείο δέρμα αντανακλά το φως και έτσι κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει. Ξεκινήστε ακολουθώντας μια ρουτίνα περιποίησης που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες, parabens, βαφές, θειικά άλατα, φθαλικές ενώσεις κ.λπ.

Παρακάτω δίνεται μια ιδανική ρουτίνα που μπορείτε να ακολουθήσετε:

Καθαρίστε το δέρμα σας δύο φορές την ημέρα
Κάθε ρουτίνα περιποίησης δέρματος για λαμπερό δέρμα ξεκινά με ένα καθαρό πρόσωπο. Το δέρμα σας χρειάζεται ένα καλό καθαριστικό για να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα του μακιγιάζ, την υπερβολική λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Το δέρμα σας θα είναι επίσης έτοιμο για την υπόλοιπη ρουτίνα σας.

Θα πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπό σας κάθε πρωί και βράδυ. Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό θα αφαιρέσει το δέρμα από τα φυσικά του έλαια.

Χρησιμοποιήστε τόνερ μετά τον καθαρισμό
Όταν πλένεστε και τρίβετε υπερβολικά, διαταράσσετε το pH του δέρματός σας. Το δέρμα σας έχει φυσικά pH 5-6, το οποίο είναι ελαφρώς όξινο. Η χρήση καθαριστικών και απολέπισης το κάνει πιο αλκαλικό.

Η χρήση τόνερ εξισορροπεί το pH του δέρματός σας. Τα τονωτικά έρχονται με καταπραϋντικά συστατικά όπως η αλόη βέρα και το αγγούρι μεταξύ άλλων που όχι μόνο βοηθούν στη διατήρηση αυτού του pH, αλλά και δίνουν στο δέρμα σας μια ώθηση ενυδάτωσης.

Ενυδάτωση δύο φορές την ημέρα
Η υπερβολική ξηρότητα ή η υπερβολική λιπαρότητα μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη ενυδάτωσης. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία δερματικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ακμής.

Το να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο βοηθά στην αποκατάσταση και στην πρόληψη της απώλειας νερού από το δέρμα. Επιπλέον, το κάνει  να φαίνεται ελαστικό και υγιές.

Φορέστε αντηλιακό
Χρειάζεστε αντηλιακό για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τον ήλιο. Η μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο μπορεί να κάνει το δέρμα σας να δείχνει θαμπό και να προκαλέσει μαύρισμα και πρώιμα σημάδια γήρανσης. Οι ακτίνες UV επηρεάζουν την απαλότητα του δέρματός σας και επηρεάζουν τη λάμψη του.

Φροντίστε να κάνετε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα
Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος απομακρύνονται με την απολέπιση. Τα απολεπιστικά έρχονται σε διάφορες μορφές που είναι φυσικές, χημικές και ενζυμικές. Φροντίστε να τρίβετε το πρόσωπό σας μία φορά την εβδομάδα για να απαλλαγείτε από το νεκρό δέρμα.

Μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας χρησιμοποιώντας χημικά απολεπιστικά . Σπάζοντας τους δεσμούς μεταξύ των κερατινοκυττάρων, βοηθούν στη μείωση της ποσότητας των κερατινοκυττάρων, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε μείωση της ποσότητας μελανίνης. Η μείωση της ποσότητας μελανίνης που παράγεται δίνει στο δέρμα σας μια υγιή και νεανική λάμψη. Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα φυσικά σε μια εβδομάδα, χρησιμοποιήστε ένα απολεπιστικό μία φορά την εβδομάδα.

Χρησιμοποιήστε ένα δραστικό συστατικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος
Το λαμπερό δέρμα εμποδίζεται από την ακμή, τα μαύρα στίγματα, το μαύρισμα, τις ρυτίδες και άλλα δερματικά προβλήματα. Δοκιμάστε ορούς που περιέχουν ενεργά συστατικά για να λύσετε τις ανησυχίες του δέρματός σας.

Μπορείτε να στοχεύσετε τις ανησυχίες του δέρματός σας με ορούς που περιέχουν ισχυρά συστατικά. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ορών που αντιμετωπίζουν προβλήματα που κυμαίνονται από τα μαύρα στίγματα έως την ακμή.

Συμβουλές τρόπου ζωής για το πώς να κάνετε το δέρμα να λάμπει


Φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένοι
Το δέρμα είναι κυρίως νερό. Το δέρμα σας είναι επιρρεπές σε βλάβες όταν υπάρχει απώλεια νερού.

Θα εκπλαγείτε πόσο ωραία θα δείχνει το δέρμα σας αν πίνετε 2-3 λίτρα νερό κάθε μέρα! Όταν είναι ενυδατωμένο, το δέρμα σας όχι μόνο λάμπει, αλλά δείχνει απαλό και ελαστικό.

Καταναλώστε τροφές που θρέφουν το δέρμα
Το σώμα σας λαμβάνει περισσότερες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά εάν τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά. Η παραμονή μακριά από επεξεργασμένα τρόφιμα που πνίγονται σε συντηρητικά και η κατανάλωση υγιεινών λιπαρών όπως τα ιχθυέλαια, μπορεί να οδηγήσει σε υγιέστερη όψη του δέρματος.

Μην καπνίζετε ή πίνετε αλκοόλ
Όταν καπνίζετε, επιταχύνετε τη φυσική διαδικασία γήρανσης και επομένως φαίνεστε μεγαλύτεροι. Το αλκοόλ καταστρέφει το σώμα από τη βιταμίνη Α. Το κολλαγόνο, το οποίο είναι απαραίτητο για την υγεία του δέρματος, διεγείρεται από τη βιταμίνη Α. Η ανεπάρκεια βιταμίνης Α προκαλεί το δέρμα να γερνά πιο γρήγορα.

7000 χημικές ουσίες αποτελούν τα τσιγάρα και μερικές από αυτές προκαλούν καρκίνο. Είστε επίσης σε κίνδυνο για ψωρίαση, μια πάθηση του δέρματος που προκαλεί μπαλώματα, ερυθρότητα και αποχρωματισμό.

Κοιμηθείτε καλά
Ο κυτταρικός κύκλος υποβοηθάται από τον επαρκή ύπνο. Προσπαθήστε να κοιμάστε για 7-8 ώρες κάθε βράδυ. Η στέρηση ύπνου μπορεί να προκαλέσει πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Το δέρμα αποτελείται από μια πρωτεΐνη που ονομάζεται κολλαγόνο. Ο επαρκής ύπνος διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σας φαίνεται νεότερο και πιο σφριγηλό.

Μειώστε την πρόσληψη καφεΐνης
Όταν καταναλώνουμε υπερβολική ποσότητα καφεΐνης, το σώμα μας χάνει περισσότερο νερό από το συνηθισμένο. Αυτό προκαλεί αφυδάτωση στο δέρμα μας και επιβραδύνει την ικανότητά του να αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε μια υγιή επιδερμίδα, δοκιμάστε να μειώσετε την πρόσληψη καφεΐνης.

Ασκήσου τακτικά
Μια καλή προπόνηση βοηθά να κάνετε το θαμπό, κουρασμένο δέρμα να φαίνεται πιο φωτεινό και υγιές. Η άσκηση ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και απελευθερώνει ενδορφίνες για να δώσει στο δέρμα σας μια υγιή λάμψη.

Κάντε πιο σύντομα ντους
Μπορείτε να ανοίξετε τους πόρους σας χρησιμοποιώντας θερμότητα και ατμό, που προάγει την απελευθέρωση τοξινών. Εάν χρησιμοποιείτε ζεστό νερό για πολύ καιρό, όμως, θα καταλήξετε με ξηρό, θαμπό δέρμα. Μην εκθέτετε πολύ το δέρμα σας σε ζεστό νερό.

Σπιτικές θεραπείες για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα


Υπάρχουν πολλά συστατικά στην κουζίνα σας που μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται όμορφο. Στην πραγματικότητα, πολλές από αυτές τις θεραπείες μπορούν να εντοπιστούν από την αρχαιότητα.

Μέλι
Εφαρμόστε το μέλι κατευθείαν στο πρόσωπο και το λαιμό σας. απλά βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι υγρό. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό αφού κάνετε μασάζ για ένα λεπτό.

Αλόη
Το gel aloe vera μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με μέλι ή λεμόνι για να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα.

Κουρκούμη
Μερικές σταγόνες ροδόνερο και μισό κουταλάκι του γλυκού σκόνη κουρκουμά μπορούν να αναμειχθούν μαζί για να γίνει μια λεία πάστα. Αφήστε το στο πρόσωπο και το λαιμό σας για τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε δροσερό νερό για να το ξεπλύνετε.

Λεμόνι
Όταν συνδυάζεται με ζάχαρη, μέλι ή σκόνη καφέ, το λεμόνι μπορεί να βοηθήσει στην απολέπιση του δέρματος.

Πατάτα
Φτιάξτε μια μάσκα προσώπου ανακατεύοντας χυμό πατάτας με μέλι. Ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά.

Το υγιές, ενυδατωμένο δέρμα είναι συνήθως φυσικά λαμπερό. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι να αλλάξετε σταδιακά τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, καθώς και τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.

ΜΥΣΤΙΚΆ.
Πριν κοιμηθείτε, πλύνετε το πρόσωπό σας και ενυδατώστε το με ροδόνερο αντί για τόνερ. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε μια μάσκα λάμψης μετά το πλύσιμο του προσώπου σας.

Τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω λάμψη σε 2-3 ημέρες.
Για την αποκατάσταση και την αναζωογόνηση του δέρματος, είναι σημαντικό να ξεκουράζεστε, να έχετε μια υγιεινή διατροφή, να παραμένετε ενυδατωμένοι και να ακολουθείτε τη ρουτίνα CTM που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης του δέρματος.

Πώς μπορεί η γλυκερίνη να κάνει το δέρμα σας να λάμπει.
Αν αναμίξετε τη γλυκερίνη με ροδόνερο και χυμό λεμονιού, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως ομίχλη για το δέρμα σας. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ενυδατική κρέμα και θεραπεία για να μειώσετε τις κηλίδες και να αφήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr