Σβήσε το διπλοσάγονο με αυτή την σπιτική θαυματουργή συνταγή.

Σβήσε το διπλοσάγονο με αυτή την σπιτική θαυματουργή συνταγή.

Η σπιτική μάσκα σύσφιξης για το διπλοσάγονο

Το διπλό πηγούνι μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής στάσης του σώματος, γενετικής κληρονομικότητας, παχυσαρκίας ή θυρεοειδούς. Αλλά μην το αφήσετε να καταστρέψει την αυτοπεποίθησή σας


Είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν βγάζετε φωτογραφίες. Με την πάροδο των ετών, γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικό, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες είναι αρκετά έντονο.

Το διπλοσάγονο προκαλείται όταν το δέρμα γύρω από το λαιμό, το πηγούνι και το σαγόνι σας πέφτει λόγω έλλειψης κολλαγόνου και ελαστικότητας.

Ο λόγος για το διπλασάγονο, τη χαλάρωση του δέρματος κάτω από τα σογόνι, το προγούλι.
Τα προιόντα της φύσης, μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημα αυτό, αρκεί το διπλοσάγονο να μην είναι αρκετά έντονο και να έχετε υπομονή γιατί τα αποτελέσματα δεν φαίνονται από την πρώτη εφαρμογή.

Η φυσική σπιτική συνταγή

Ανακατέψτε 1κουταλάκι γλυκού λάδι μέντας,

1κ.γλ λάδι δεντρολίβανου

και 1κ.γλ αμυγδαλέλαιο και κάντε μασάζ στην περιοχή δύο φορές την εβδομάδα,

πριν πέσετε για ύπνο,

όπως με την κρέμα νυκτός.

Συστατικά-ιδιότητες:

Μέντα έλαιο

Η μέντα κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα συσφίγγοντας τους πόρους του. Επίσης μαλακώνει και ηρεμεί το ξηρό και κνησμώδες δέρμα . Η μέντα είναι ένα ήπιο στυπτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τονώσει κάθε περιοχή. Το συστατικό της (μενθόλη) μπορεί να αφαιρέσει τη βρωμιά  από τους πόρους για να σας αφήσει πιο λεία, απαλή και καλά ενυδατωμένη (ίσια) επιφάνεια λαιμού. Αναζωογονεί το δέρμα και το διατηρεί υγιές. Είναι επίσης πλούσια σε αντιοξειδωτικά που διατηρούν επιδερμίδα βελούδο ενώ αποτρέπουν άμεσα τις  βλάβες. Καθώς η μέντα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος ταυτόχρονα ενυδατώνει ενώ καθυστερεί ουσιαστικά το σχηματισμό ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Δεντρολίβανο έλαιο.

Αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος
Περιέχει φυσικά ισχυρά αντιοξειδωτικά, κι ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία ενώ βοηθά στην επιβράδυνση των επιπτώσεων της γήρανσης στο δέρμα. Συσφίγγει επίσης το χαλαρό δέρμα για να φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο ελαστικό. Επιπλέον, το δεντρολίβανο διεγείρει τη βιολογική δραστηριότητα και την ανάπτυξη των κυττάρων για να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Αμυγδαλέλαιο προστατευει το περίγραμμα προσώπου  και λαιμού. Επίσης…

Η μεγάλη έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου (UV) μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος. Οι ακτίνες UV μπορούν να οδηγήσουν σε λεπτές γραμμές, ρυτίδες και σκούρες κηλίδες στο δέρμα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το αμυγδαλέλαιο μπορεί να είναι αποτελεσματικό στην επιβράδυνση της πρόωρης γήρανσης που προκαλείται από τις βλάβες από τον ήλιο . 

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένας αποτελεσματικός φραγμός, προστατεύοντας το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε που περιέχεται στο λάδι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που εμποδίζουν την καταστροφή των κυττάρων από τις ακτίνες UV. Μια μικρή κλινική μελέτη έδειξε ότι το αντηλιακό αμυγδαλέλαιο έχει δείκτη προστασίας SPF 15 και είναι συγκρίσιμο με άλλα εμπορικά αντηλιακά SPF 15.

Έλαιο δεντρολίβανου αντιμικροβιακό.

Λάδι μέντας. Σύσφιξη-τόνωση

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr