Κατά της χαλάρωσης και αναπλήρωση κολλαγόνου. Ο τρόπος να κάνεις σούπερ σύσφιξη δέρματος φυσικά.

Κατά της χαλάρωσης και αναπλήρωση κολλαγόνου. Ο τρόπος να κάνεις σούπερ σύσφιξη δέρματος φυσικά.

Το δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό σου πέφτει και χάνει την ελαστικότητά του με την πάροδο του χρόνου ως αποτέλεσμα της γήρανσης, της γενετικής και της έκθεσης στον ήλιο. Η ταχεία απώλεια βάρους μπορεί επίσης να προκαλέσει χαλάρωση του δέρματος και σχισμές .

www.pexels.com

Γκουρού ομορφιάς και υποστηρικτές των φυσικών θεραπειών συνιστούν ασκήσεις σύσφιξης δέρματος για το πρόσωπο και το λαιμό. Οι ασκήσεις προσώπου μπορούν να γίνουν από την άνεση του σπιτιού σας χωρίς το κόστος ή τις παρενέργειες που σχετίζονται με άλλες μεθόδους σύσφιξης του δέρματος. Για πολλούς, οι ασκήσεις προσώπου προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση.

Οι ασκήσεις προσώπου και η γιόγκα είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους και χαμηλού κινδύνου σε σχέση με τα καλλυντικά προϊόντα και τις διαδικασίες. Οι υποστηρικτές των ασκήσεων σύσφιξης του δέρματος συχνά τις συνιστούν ως μια απολύτως φυσική λύση για την καταπολέμηση του χαλαρού δέρματος, των ρυτίδων, της χαλάρωσης του δέρματος και άλλων σημαδιών γήρανσης.

Ωστόσο, ενώ πολλοί δερματολόγοι και επαγγελματίες υγείας διεθνώς συνιστούν ασκήσεις προσώπου, υπάρχει ακόμη διαμάχη μεταξύ των ειδικών  σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους, καθώς οι πρόσφατες μελέτες είναι περιορισμένες.  έ

Αυτές οι μελέτες που υπάρχουν δεν πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλα μεγέθη δειγμάτων και επομένως η αποτελεσματικότητα δεν μπορεί να προσδιοριστεί επιστημονικά. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες που το εξασκούν διατηρούν αυτή την τακτική για χρόνια με αισθητή διαφορά για την ηλικία τους. Αποτελεί μια παραδοσιακή μορφή ομορφιάς που δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ αντίθετα αυξάνει τους οπαδούς της ολοένα.

Ασκήσεις σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο-θεωρία.

Δύο ασκήσεις που πιστεύεται ότι έχουν αποτελεσματικότητα στη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου είναι οι ασκήσεις ανύψωσης μάγουλων και οι ασκήσεις γλυπτικής.

Η μέθοδος
Ανοίξτε το στόμα σας για να σχηματίσετε ένα “O”
Τραβήξτε το πάνω χείλος σας πάνω από τα πάνω δόντια σας
Χαμογέλα για να ανασηκώσεις τους μύες των μάγουλων σου
Τοποθετήστε ελαφρά τα δάχτυλά σας στην κορυφή κάθε μάγουλου για να κάνετε το δέρμα σας τεντωμένο
Με τα δάχτυλά σας στη θέση τους, χαλαρώστε τους μύες των μάγουλων σας
Επαναλάβετε χαμηλώνοντας και ανασηκώνοντας τους μύες των μάγουλων για περίπου ένα λεπτό

Χαμογέλα κρατώντας τα χείλη σου πιεσμένα μεταξύ τους
Σφίξε τα χείλη σου
Χαμογέλα για να πιέσεις τους μύες των μάγουλων σου προς τα πάνω
Βάλτε τα δάχτυλά σας στις γωνίες του στόματός σας και σύρετέ τα μέχρι την κορυφή των μάγουλων σας
Κρατήστε αυτή τη θέση για 20 δευτερόλεπτα
Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για περίπου ένα λεπτό
Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από άλλες ασκήσεις προσώπου που μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα άσκησής σας. Για συμβουλές, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία προσώπου, μασέρ ή επαγγελματία καλλυντικών για να προσαρμόσετε μια άσκηση που να καλύπτει τις ανάγκες και το επίπεδο χαλαρότητας του δέρματος.

Αξίζουν οι ασκήσεις σύσφιξης του δέρματος;
Υπάρχουν λίγα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι ασκήσεις προσώπου είναι ένα αποτελεσματικό μέσο σύσφιξης του δέρματος. Αφού ασκείτε το πρόσωπό σας σε τακτική βάση, θα παρατηρήσετε  βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρματός σας, αλλά η επιστημονική έρευνα δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι αυτές οι ασκήσεις είναι αποτελεσματικές.

Αν και δεν υπάρχει χρηματικό κόστος για την άσκηση της γιόγκα προσώπου, τα οφέλη της, εάν υπάρχουν, απαιτούν σημαντικό χρόνο κάθε μέρα. Σε αυτήν την προσπάθεια επιδεινώνεται η απαίτηση για συνεχή άσκηση του προσώπου κάθε μέρα, ή κάθε δεύτερη μέρα, για περίπου πέντε μήνες πριν φανούν τα πιθανά οφέλη.

Παρενέργειες
Εάν είχατε στο παρελθόν ενέσιμα, όπως δερματικά πληρωτικά , ορισμένοι γιατροί συνιστούν να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας πριν δοκιμάσετε την άσκηση του προσώπου. Η άσκηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια ζωής των πληρωτικών.

Εναλλακτικές για τις ασκήσεις σύσφιξης του δέρματος
Ορισμένα προϊόντα περιποίησης δέρματος έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για σύσφιξη και τόνωση του χαλαρού δέρματος. Τα μη συνταγογραφούμενα (OTC) και συνταγογραφούμενα τοπικά προϊόντα όπως κρέμες , λοσιόν και τόνερ παρασκευάζονται με συστατικά που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου (η πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητά του) και αντιοξειδωτικά, αντιγηραντικά συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματός σας.

Αναζητήστε τοπικά προϊόντα περιποίησης δέρματος που περιέχουν κάποιο συνδυασμό από:

Ρετινόλη ή τρετινοΐνη
Πεπτίδια
Υαλουρονικό οξύ
Σαλικυλικό ή γλυκολικό οξύ
Βιταμίνη Β3
Βιταμίνη C
Βιταμίνη Ε

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣΑΖ ΜΠΟΤΟΞ

1.-ΓΙΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΩΝ-ΜΕΤΩΠΟ-

 

2.-Για ανύψωση βλεφάρων-

 

 

3.-ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΛΑΙΜΟΥ-

 

4.-ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ-

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr