Μάσκα ομορφιάς με κακάο. Δεν σταματά ποτέ το πρόσωπο να λάμπει! Η κορωνίδα της ενυδάτωσης.

Μάσκα ομορφιάς με κακάο. Δεν σταματά ποτέ το πρόσωπο να λάμπει! Η κορωνίδα της ενυδάτωσης.

Αντιγηραντική μάσκα προσώπου με κακάο
Γεμάτη με αντιοξειδωτικά μάσκα σκόνης κακάο αναπληρώνει την υγρασία και δίνει στο δέρμα μια αποκατεστημένη, νεανική όψη. Καθώς το δέρμα γερνάει, ο φραγμός της υγρασίας αρχίζει να καταρρέει οδηγώντας σε ξηρότητα και το ανοσοποιητικό στρώμα του δέρματος εξασθενεί

Συνταγή: Συνδυάστε 1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη, 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και ένα ασπράδι αυγού. Απλώστε στο πρόσωπο και αφήστε να στεγνώσει πριν ξεπλύνετε. Τα ισχυρά συστατικά την κάνουν μια θαυματουργή κρέμα πολλαπλών εργασιών: Η κρέμα γάλακτος είναι μια μορφή γαλακτικού οξέος που ενυδατώνει καθώς απολεπίζει απαλά. Το μέλι είναι ένα υγραντικό που επίσης ενισχύει την ενυδάτωση ενώ η πρωτεΐνη στο ασπράδι του αυγού συσφίγγει και συσφίγγει το δέρμα.

Η σκόνη κακάο βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν για να αντιμετωπίσουν τους παράγοντες που προκαλούν το δέρμα σας να φαίνεται γερασμένο. Η βιταμίνη C και το μαγνήσιο φωτίζουν αμέσως το δέρμα και το διατηρούν υγιές και προστατευμένο. Η σκόνη κακάο είναι επιπλέον πλούσια σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα και το χαρακτηριστικό αυτών των στοιχείων είναι ότι βοηθούν επίσης στην επιτάχυνση της επούλωσης του δέρματος. 

Η θεοβρωμίνη που υπάρχει στη σκόνη κακάο προκαλεί αύξηση της ροής του αίματος στην επιφάνεια του  αποκαλύπτοντας νεότερο και πιο φωτεινό δέρμα. Η βιταμίνη C που υπάρχει βοηθά στο ξεθώριασμα των μαύρων κηλίδων, μειώνει την υπερμελάγχρωση και ελαφρύνει τυχόν ατέλειες. Αφήνει μια εκπληκτική λάμψη και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει ξεκούραστη και ελαστική αμέσως.

Βούτυρο Κακάο απο τα μυστικά ομορφιάς

Σέρουμ οιστρογόνων (για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου στην εμμηνόπαυση) 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr