Vegan μους σοκολάτας με 2 υλικά

Vegan μους σοκολάτας με 2 υλικά

Συστατικά

400 γρ. κρέμα καρύδας
350 γρ. κουβερτούρα

Για το σερβίρισμα

100 γρ. φράουλες
20 γρ. καρύδα, flakes
φύλλα δυόσμου

Ας μαγειρέψουμε…

Βάζουμε την κρέμα καρύδας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε την καυτή κρέμα καρύδας στο μπολ και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να πάρουμε μια λεία γκανάς.

Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται πάνω στην γκανάς, και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να σφίξει.

Μεταφέρουμε την γκανάς στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και να γίνει μους.

Σερβίρουμε με φράουλες, flakes καρύδας και φύλλα δυόσμου.

www.zarpanews.gr

Λάδι ιπποφαές. Eπανόρθωση ιστών μετά απο έκθεση στον ήλιο. Λαμπερά μαλλιά.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr