Μεσοθεραπεία ! Η Νο 1 φυσική μέθοδος για την ανανέωση του δέρματος

Μεσοθεραπεία ! Η Νο 1 φυσική μέθοδος για την ανανέωση του δέρματος

Ακούμε συνεχώς τον όρο “μεσοθεραπεία προσώπου” και αρκετοί αναρωτιούνται τι σημαίνει αυτό καθώς υπάρχει μία σύγχυση λόγο των πολλών τεχνικών που εφαρμόζονται. Μεσοθεραπεία λοιπόν είναι μία μέθοδος που με διάφορες τεχνικές επιτρέπει σε ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες, υαλουρονικό, πεπτίδια, αμινοξέα και άλλα πολύτιμα συστατικά για το δέρμα, να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα.

Μια από τις αγαπημένες μεθόδους μεσοθεραπείας είναι η τεχνική micro-needling. Είναι μια μη χειρουργική και φυσική μέθοδος για την ανανέωση του προσώπου με τη χρήση μιας συσκευής που μοιάζει με στυλό, αλλά στο τελείωμα του έχει μια κεφαλή με μικροβελόνες (micro needles). Η κεφαλή είναι αυστηρά ατομική για τον καθένα. Με την εισαγωγή των βελονών δημιουργείται ένας ελεγχόμενος μικρο-τραυματισμός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η παραγωγή των δύο πιο σημαντικών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Με αυτή τη διαδικασία (του μικρο-τραυματισμού) ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία επούλωσης η οποία οδηγεί σε ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος, μειώνοντας τα σημάδια που έχουν δημιουργηθεί (ουλές, ρυτίδες, πόρους κ.λ.π.).

Ουσιαστικά δίνουμε μια ώθηση στις φυσικές διαδικασίες του οργανισμού μας ώστε να αποκαταστήσει τις φθορές που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τις τοξίνες που αναπτύσσονται από στρές, κακή διατροφή κ.α. Επιπλέον, με την χρήση των μικροβελονών δημιουργούνται μικρο-οπές για να μπορέσουν να δυεισδύσουν σε βαθύτερο επίπεδο τα ενεργά συστατικά που έχει επιλέξει ο ειδικός, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η συνδυαστική του δράση με φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας την καθιστά μια από τις δημοφιλέστερες φυσικές μεθόδους για θεραπεία σε:

Λεπτές και βαθιές ρυτίδες

Χαλάρωση

Δυσχρωμίες

Ουλές

Διεσταλμένους πόρους

Οιδήματα γύρω από τα μάτια

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής: H δράση της μεσοθεραπείας δεν είναι προσωρινή. Οι βλάβες δεν επανεμφανίζονται, αφού πρόκειται για ανάπλαση της επιδερμίδας και του χορίου.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε 2-4 εβδομάδες και μπορούν να κρατήσουν μέχρι και 6 μήνες.

Έτσι ένα δέρμα μπορεί να συντηρηθεί κάνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια μεσοθεραπεία. Από την πρώτη στιγμή όμως το δέρμα το νιώθουμε πιο τεντωμένο και σφριγηλό. Σημαντική αύξηση του κολλαγόνου και του πάχους του δέρματος. Αύξηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Υψηλή απορρόφηση των συστατικών.

Μηδενικές παρενέργειες, απουσία κινδύνου εγκαύματος, αποχρωματισμού, φλεγμονής, εκχυμώσεων.

Ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από λίγες ώρες ως 2-3 μέρες ανάλογα με το δέρμα, το βάθος και την ένταση της θεραπείας. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα ανανεωμένο και λαμπερό δέρμα μην διστάσετε να δοκιμάσετε την τεχνική του micro-needling.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr