Λεύκανση δοντιών στο σπίτι; Κι όμως γίνεται με αυτά τα 4 φυσικά προϊόντα που έχεις στην κουζίνα σου

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι; Κι όμως γίνεται με αυτά τα 4 φυσικά προϊόντα που έχεις στην κουζίνα σου

Οι DIY φυσικοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο λευκά δόντια και πιο λαμπερό χαμόγελο.

ΗJulia Roberts, η Beyoncé, η Anne Hathaway όπως και πολλές ακόμη celebrities έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό: το λαμπερό λευκό τους χαμόγελο. Το χαμόγελό μας είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο «αξεσουάρ» της εμφάνισής μας. Και παρόλο που μπορεί να μην εμφανιζόμαστε στο κόκκινο χαλί, το να βλέπουμε το φωτεινό λευκό μας χαμόγελο σε προσωπικές μας φωτογραφίες είναι πράγματι κάτι που ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας.

Αλεξάνδρα Τρύφωνος

Εάν φοβάσαι να ακολουθήσεις τις σκληρές οδοντιατρικές διαδικασίες λεύκανσης και τα προϊόντα που υπόσχονται ένα «χαμόγελο κινηματογραφικού σταρ » μπορείς να ακολουθήσεις κάποιες μη τοξικές DIY μεθόδους που χαρίζουν υπέροχα λευκά δόντια με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα ως ως ήπιο λειαντικό συστατικό, μπορεί να απαλύνει ορισμένους λεκέδες στα δόντια και να βοηθήσει στην απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας. Για να την χρησιμοποιήσεις, ανακάτεψε πρώτα ίσα ποσότητα μαγειρικής σόδας και νερού σε ένα μικρό μπολ μέχρι να δημιουργήσεις μια πάστα. Βούτηξε την οδοντόβουρτσά σου στο μείγμα και βούρτσισε απαλά με κυκλικές κινήσεις τα δόντια σου.

Μηλόξυδο
Δεδομένου ότι είναι φυσικά όξινο, το μηλόξυδο μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση της πλάκας ή άλλων ουσιών που έχουν προσκολληθεί στα δόντια. Το pH του μηλόξυδου μπορεί να αφαιρέσει τους λεκέδες από τα δόντια, κάτι που βοηθά στη φυσική λεύκανση των δοντιών. Για να το χρησιμοποιήσεις, απλώς ξέπλυνε το μηλόξυδο αραιωμένο με νερό και πέρασε το απαλά γύρω από το στόμα για περίπου ένα λεπτό.

Λάδι καρύδας
Το λάδι καρύδας βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και των βακτηρίων που προκαλούν αποχρωματισμό. Επιπλέον, η φυσική αυτή θεραπεία όχι μόνο λευκαίνει τα χαμόγελο, αλλά επίσης απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες, φρεσκάρει την αναπνοή και βελτιώνει σημαντικά τη στοματική υγεία.

Φρούτα και λαχανικά
Η ένωση D-λιμονένιο και το κιτρικό οξύ, που βρίσκεται σε φλούδες εσπεριδοειδών, βοηθάει στη λεύκανση των δοντιών. Μπορείς να το δοκιμάσεις, τρίβοντας απαλά τις φλούδες φρούτων από πορτοκάλια ή λεμόνια στα δόντια σου για λίγα λεπτά. Μετά, ξέπλυνε καλά το στόμα σου και να βούρτσισε τα δόντια σου.» Ενώ μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά δεν υποκαθιστά τη διατήρηση της καλής υγιεινής, οι τραγανές, ωμές ποικιλίες (μήλα, σέλινο και καρότα) μπορούν να βοηθήσουν στο τρίψιμο της πλάκας καθώς μασάς.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr