Το απόλυτο πρόγραμμα ασκήσεων για στεγνή κοιλιά άμεσα

Το απόλυτο πρόγραμμα ασκήσεων για στεγνή κοιλιά άμεσα

Οι 6 ασκήσεις που περιλαμβάνονται σε αυτήν την σούπερ προπόνηση κοιλιακών:

Kneeling Ab Wheel – 10 eps

 

Side Plank Hip Lifts – 20 επαναλήψεις (10 ανά πλευρά)

Ανυψώσεις ποδιών – 10 επαναλήψεις

 

Ρωσικές ανατροπές – 20 επαναλήψεις (10 ανά πλευρά)

McGill Sit-Up – 20 επαναλήψεις (10 ανά πλευρά)

Σανίδα – Κρατήστε για όσο το δυνατόν περισσότερο

Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο για 12 λεπτά και δείτε πόσους γύρους μπορείτε να κάνετε. Εργαστείτε για να κάνετε 2-4 γύρους της προπόνησης για αποτελεσματικά αποτελέσματα. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την προπόνηση με τη συνηθισμένη σας ρουτίνα καρδιο ή βάρη. Μισή ώρα ή τρέξιμο, ποδηλασία, γρήγορο περπάτημα, τζόκινγκ κ.λπ. μπορούν να γίνουν μαζί με αυτήν την προπόνηση κοιλιακών.

Συμβουλές διατροφής για επίπεδους κοιλιακούς
Για να χάσετε λίπος στην κοιλιά και γενικά βάρος, η συνολική πρόσληψη θερμίδων πρέπει να είναι λιγότερη από τις θερμίδες που καίτε σε μια μέρα. Πρέπει να εστιάσετε στην κατανάλωση όλων των ομάδων τροφίμων και να μην λιμοκτονείτε.

1. Βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας περιλαμβάνει άφθονες τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Οι τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες βοηθούν στο χτίσιμο των μυών και μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Οι τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι χορταστικές στη φύση και μπορούν να μειώσουν την όρεξή σας.

2. Περιορίστε την πρόσληψη επεξεργασμένων υδατανθράκων. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το πρόχειρο φαγητό και τα τηγανητά φαγητά είναι ένα μεγάλο «όχι» αν θέλετε να έχετε επίπεδους κοιλιακούς.

3. Πίνετε αρκετό νερό και κρατήστε τον εαυτό σας καλά ενυδατωμένο ανά πάσα στιγμή.

4. Μην ξεχνάτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε καλά λιπαρά όπως γκι, ελαιόλαδο, μουστάρδα, λάδι καρύδας, αβοκάντο κ.λπ.

με πληροφορίες από www.ndtv.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr