3 Αποτελεσματικές Ασκήσεις για Γυμναστική στο Νερό και Κάψιμο λίπους (βίντεο)

3 Αποτελεσματικές Ασκήσεις για Γυμναστική στο Νερό και Κάψιμο λίπους (βίντεο)

Διατηρούμε την ευεξία και στις καλοκαιρινές μας διακοπές, με απλές ασκήσεις γυμναστικής στο νερό
Όσο και αν θελουμε να μείνουμε πιστοί στις συνήθειες που αγαπάμε και μας δίνουν ευεξία και δύναμη, δεν έχουμε σκοπό να περάσουμε τον Αύγουστο στα γυμναστήρια. Το θετικό ωστόσο, είναι πως ακόμη και στα μπάνια μας, είτε σε πισίνες, είτε σε θάλασσες, μπορούμε να γυμναστούμε αποτελεσματικά και να χάσουμε θερμίδες και λίπος.

Πέρα από το κολύμπι, παρακάτω μπορείς να βρεις μερικές γρήγορες και εύκολες ασκήσεις, για να γυμναστείς ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, έχοντας παράλληλα την άνεση την διακοπών σου.

Πριν ξεκινήσουμε ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως πρώτα πρέπει να είμαστε ασφαλείς. Δεν γυμναζόμαστε σε νερά όπου δεν πατάμε, είτε σε κύματα και μεγάλα βάθη. Αντιθέτως, πρώτα οφείλουμε να βεβαιωθούμε πως ελέγχουμε καλά το σώμα μας, το νερό δεν φτάνει στην επιφάνεια του στόματος μας, και δεν παρασυρόμαστε από ρεύματα.

Πάμε να δούμε με την βοήθεια του TikTok, 3 πολύ απλές, αλλά εξίσου αποτελεσματικές ασκήσεις για γυμναστική και ενδυνάμωση των μυών στο νερό. Έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου επιστρέφοντας στις προπονήσεις σου, και θα καταφέρεις να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου.

jenny.gr 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr