Κάνε Σύσφιξη και Γλυπτική Προσαγωγών Ποδιών και Γλουτών με Πιλάτες.

Το να τονώνετε τα πόδια και τους γλουτούς σας με το Pilates είναι κάτι περισσότερο από μια προπόνηση – είναι ένα μεταμορφωτικό ταξίδι προς ένα πιο δυνατό, πιο αδύνατο και πιο καθορισμένο κάτω μέρος του σώματος. Με την εστίασή του στην επίγνωση, το πλήρες εύρος κίνησης, την εμπλοκή του πυρήνα, την προπόνηση με βάση την αντίσταση, την ευελιξία και τις στοχευμένες ασκήσεις, το Pilates αποδεικνύεται μια δυναμική και αποτελεσματική λύση για την επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης.
 Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Έτσι, είτε είστε λάτρης της φυσικής κατάστασης είτε είστε περίεργοι αρχάριοι, αφήστε το Pilates να είναι ο οδηγός σας για τη γλυπτική ποδιών και γλουτών που αποπνέουν δύναμη και αυτοπεποίθηση.
Με τις προσεκτικές κινήσεις, τις ελεγχόμενες ασκήσεις και την εστίαση στην ευθυγράμμιση, το Pilates προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη αδύνατων, δυνατών και καλά καθορισμένων μυών στο κάτω μέρος του σώματος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=LQHLAUugetQ

 
Καθώς εκτελείτε ελεγχόμενες κινήσεις, δημιουργείτε μια ισχυρή σύνδεση μυαλού-μυών που είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική τόνωση.
 Πλήρες εύρος κίνησης:
Οι ασκήσεις Pilates έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε όλο το εύρος κίνησης κάθε άρθρωσης. Αυτό το ολοκληρωμένο μοτίβο κίνησης διασφαλίζει ότι καμία μυϊκή ίνα δεν θα μείνει ανέγγιχτη.

Το αποτέλεσμα είναι  λεία, τέλεια πόδια και υπέροχοι γλουτοί.