Γυμναστική: Ποιες ασκήσεις καίνε περισσότερες θερμίδες;

Αυτές οι ασκήσεις είναι οι πιο αποτελεσματικές στην απώλεια βάρους.
Να πάω για περπάτημα ή τρέξιμο; Μήπως πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο για να δω αποτελέσματα;
Αν αυτές οι σκέψεις απασχολούν το μυαλό σας, παρακάτω θα βρείτε μερικές ασκήσεις για όλα τα γούστα και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι:
Σχοινάκι
Το σχοινάκι βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες ασκήσεις καύσης θερμίδων. Ο ρυθμός καύσης του κυμαίνεται μεταξύ 667 και 990 θερμίδων ανά ώρα, πιο πολύ και από το τρέξιμο.

Το καλό με το σχοινάκι είναι ότi μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε. Δεν καταλαμβάνει χώρο, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να χωρέσει σε οποιαδήποτε μικρή τσάντα.

Ποδήλατο
Το ποδήλατο μπορεί να μειώσει τα επίπεδα λίπους στο σώμα και να ενισχύσει το μεταβολισμό σας, συμβάλλοντας στην πιο υγιεινή και ισορροπημένη απώλεια βάρους, με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Η ποδηλασία είναι η ιδανική άσκηση, που μπορείτε να απολαύσετε ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης αφού εσείς επιλέγετε την ένταση, για να αυξήσετε τις καύσεις και να ενισχύσετε την καρδιαγγειακή σας αντοχή.

Τζόκινγκ
Είναι πιο έντονη άσκηση από το περπάτημα, απαιτεί καλύτερη φυσική κατάσταση και συμβάλλει στην απώλεια περισσότερων θερμίδων.

Σύμφωνα με το Harvard Health Publishing, ένα άτομο περίπου 57 κιλών μπορεί να καίει περίπου 180 θερμίδες κάνοντας τζόκινγκ για τριάντα λεπτά.

Ένα άτομο περίπου 70 κιλών μπορεί να κάψει περίπου 216 θερμίδες και ένα άτομο 84 κιλών μπορεί να κάψει περίπου 252 θερμίδες.

Χορός
Ο χορός είναι αερόβια άσκηση. Αυτό σημαίνει πως κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης χορού, οι χτύποι της καρδιάς μας και η πρόσληψη οξυγόνου από το σώμα μας αυξάνονται.

Έτσι, η καρδιά μας δυναμώνει, οι παλμοί μας πέφτουν, η κυκλοφορία του αίματός μας βελτιώνεται και οι πνεύμονές μας λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, ο χορός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να κάψουμε θερμίδες και να βελτιώσουμε την ισορροπία και τον συντονισμό μας.

Οι τακτικές προπονήσεις μειώνουν το λίπος και ρίχνουν τα επίπεδα χοληστερίνης του αίματος – ένδειξη ότι όχι μόνο αδυνατίζουμε, αλλά χάνουμε βάρος με υγιή τρόπο.

vita.gr
Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!
Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.
Λάδι Στρουθοκαμήλου Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς 
Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.
Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!