Εμποδίζει την περιοδοντίτιδα. Θεραπεία έλξης λαδιού για να εξαφανίσεις τα βακτήρια απο το στόμα.

Εμποδίζει την περιοδοντίτιδα.
Το στόμα σας φιλοξενεί πάνω από εκατοντάδες βακτήρια. Ενώ ορισμένα βακτήρια στο στόμα σας είναι ευεργετικά, υπάρχουν μερικά που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας.

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, η θεραπεία λαδιού μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτά τα βακτήρια. Το τράβηγμα του λαδιού είναι μια αρχαία πρακτική που εκτελείται με το να στραγγίζεις λάδι στο στόμα σου για να απομακρύνεις τα βακτήρια. Αυτό προάγει τη στοματική υγιεινή και κρατά μακριά τις ασθένειες και τις λοιμώξεις. Μπορείτε να εξασκηθείτε στο τράβηγμα λαδιού με λάδι καρύδας, σησαμέλαιο ή Arimedadi Thailam.
Η ιδανική πρακτική είναι να κρατάμε το λάδι στόματος στριφογυρνώντας το επί είκοσι λεπτά. Σε περίπτωση κρίσης περιοδοντίτιδας με χαλαρά και επώδυνα ούλα ,σαφώς μολυσμένα, για να συντηρήσετε την υγεία τους μέχρι να σας δει ο γιατρός και να σταματήσετε την οδύνη θα ανακυκλώνεται το έλαιο στο στόμα επί 20 λεπτά δύο φορές την ημέρα. Πρωί και βράδυ. Μετά ακολουθεί πλύσιμο δοντιών και πίνετε 3 ποτήρια νερό για την αποτοξίνωση σας.
Ο πόνος σταματά ως μια τέλεια τακτική για πρώτες βοήθειες αλλά μην ξεγελιέστε: ο γιατρός είναι απαραίτητος και πρέπει να επιμεληθεί την κατάσταση σας. Η επίσκεψη λοιπόν δεν ματαιώνεται.
Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.
https://www.mystikaomorfias.gr/2023/10/20/3-ischyres-fysikes-therapeies-gia-na-diorthosete-to-fouskoma-exisorropontas-ta-vaktiria-tou-enterou/