Οι άνθρωποι βάζουν σκόνη στο πλυντήριο και δεν έχουν ιδέα γιατί η θήκη χωρίζεται σε 3 μέρη. Ταυτόχρονα, είναι βασικό

Παρόλο που το πλυντήριο είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες συσκευές, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν γιατί το δοχείο στα περισσότερα πλυντήρια ρούχων χωρίζεται σε τρία μέρη. Το πρόβλημα είναι ότι αν βάλετε σκόνη πλυσίματος ή μαλακτικό σε λάθος θήκη, τα ρούχα δεν θα πλυθούν όπως θα έπρεπε.
Τρεις δίσκοι
Το πρώτο δοχείο, με τον ρωμαϊκό αριθμό I, προορίζεται για πρόπλυση. Χρησιμοποιείται εάν πλένετε πολύ λερωμένα ρούχα σε ειδικό πρόγραμμα. Σε αυτή την περίπτωση, ρίξτε ή ρίξτε μέσα απορρυπαντικό. Η δεύτερη δεξαμενή, με την ένδειξη II, χρησιμοποιείται για τον κύριο κύκλο. Το βασικό απορρυπαντικό τοποθετείται σε αυτό.

Το βάζετε εδώ κάθε φορά, εκτός από τις περιπτώσεις που χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα, μια κάψουλα γέλης και την εισάγετε απευθείας στο τύμπανο. Το τρίτο δοχείο είναι για μαλακτικό. Έχει ένα σύμβολο λουλουδιών πάνω του. Βάζετε πάντα την ποσότητα που συνιστά ο κατασκευαστής στο δοχείο. Εάν προσθέσετε περισσότερο, το απορρυπαντικό ή το μαλακτικό μπορεί να κολλήσει στα ρούχα.

Πού να βάλετε τη σκόνη πλυσίματος;
Πού να βάλω τη σκόνη πλυσίματος, στο τύμπανο ή στο δοχείο; Αν έχετε χαλαρή σκόνη πλυσίματος, αδειάζετε πάντα στο δοχείο. Μπορείτε να μετρήσετε τα υγρά απορρυπαντικά και να τα ρίξετε απευθείας στο τύμπανο, όπου θα χωρέσουν και οι κάψουλες gel. Στη συνέχεια, βάλτε τα δισκία σκόνης στο διαμέρισμα. Τοποθετείτε πάντα το μαλακτικό στη θήκη, ώστε να φτάνει στα ρούχα την κατάλληλη στιγμή.

Φωτογραφία: Shutterstock
Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακτικό;
Δεν συνιστάται η χρήση μαλακτικού για πετσέτες και πετσέτες μπάνιου. Δυστυχώς, τότε χάνει την απορροφητικότητά του. Συχνά δεν ευχαριστεί ούτε τους αλλεργικούς και τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Δεν είναι επίσης κατάλληλο για λειτουργικά ρούχα, η δομή των ινών και η λειτουργικότητα του υλικού μπορεί να επηρεαστούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μαλακτικό με ξύδι σε συνδυασμό με αιθέριο έλαιο.

Πλένετε τακτικά τη δεξαμενή στο πλυντήριο
Η δεξαμενή πρέπει να φροντίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως το πλυντήριο. Βγάλτε το και καθαρίστε το μια στο τόσο και αφήστε το ανοιχτό όπως το πλυντήριο μετά από κάθε πλύσιμο για να αποφύγετε τη μούχλα.

Φωτογραφία: Shutterstock

kipos.firenews.
Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)
www.pexels.com
Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥
Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.
https://www.mystikaomorfias.gr/2023/10/21/tiganites-kolokythas-i-syntagi-ton-makrovioteron-anthropon-ston-planiti/