Πώς να κρατήσετε τα έντομα μακριά από το σπίτι με τη μαγειρική σόδα;

Οι εισβολές εντόμων στο σπίτι σας είναι πραγματικά αφόρητες! Μην πανικοβάλλεστε! Ανακαλύψτε τις φυσικές συμβουλές μας για να νικήσετε αυτά τα παράσιτα που διεισδύουν στο σπίτι σας. Η παρουσία τους θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση! Πάμε !

Ανάμεσα σε κουνούπια που βουίζουν στο αυτί σας τη νύχτα, μύγες που εισβάλλουν στο σπίτι σας ή μυρμήγκια που αναζητούν φαγητό στην κουζίνα σας, κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι. Οι προσβολές από έντομα δεν είναι ωραίες! Ευτυχώς, υπάρχουν τα κόλπα της γιαγιάς για να το αντιμετωπίσεις. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά! Σε αυτό το άρθρο, κάνουμε μια επιλογή από λύσεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Πώς να απαλλαγείτε από τα έρποντα έντομα στο σπίτι; Φυσικό απωθητικό!
Τι θα γινόταν αν αυτή τη φορά εγκαταλείψαμε τα χημικά για να επικεντρωθούμε σε φυσικές λύσεις; Καλή ιδέα ! Ναι, μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά υπάρχουν ήπιοι τρόποι για να απωθήσετε αυτά τα παράσιτα. Θα σας φτιάξουμε τη διάθεση!

Πώς να αποτρέψετε την είσοδο των εντόμων από το παράθυρο; Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα για να τα απωθήσετε!
Η μαγειρική σόδα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απωθήσετε τα έντομα, ειδικά τις μύγες, αλλά και τα μυρμήγκια, και να κρατήσετε αυτά τα μικρά θηρία έξω από το σπίτι σας. Ένα είναι σίγουρο, χάρη σε αυτό το συστατικό τα παράσιτα θα μείνουν μακριά από το σπίτι σας. Για να το εφαρμόσετε, απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας. Είναι απλό!

Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 50 cl νερό.
Φροντίστε να ανακατέψετε καλά το μείγμα.
Ψεκάστε το διάλυμα σε πιθανά σημεία εισόδου για έντομα: περβάζια παραθύρων, μπροστά από πόρτες κ.λπ.
Και ορίστε! Γρήγορο, αποτελεσματικό και άοσμο!

Εισβολή εντόμων: πώς να εξαλείψετε αυτά τα παράσιτα από το εσωτερικό σας;
Η εισβολή αυτών των παρασίτων είναι δύσκολη και ακόμη περισσότερο όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Χωρίς αμφιβολία, η παρουσία τους επηρεάζει την άνεσή σας. 

Εισβολή μυρμηγκιών στην κουζίνα

Λεμόνι, ένα τέλειο φυσικό εντομοαπωθητικό! Καθαρότερο και απολυμαντικό, μπορεί να κρατήσει τα μυρμήγκια μακριά. 

Πως θα το κάνεις.

Κόψτε το λεμόνι σε φέτες.
Τοποθετήστε μερικές φέτες, ή ακόμα και μια ολόκληρη μισή, στα περβάζια και στα σημεία εισόδου. Και ορίστε!
Η μυρωδιά του λεμονιού κρατά μακριά αυτά τα ανεπιθύμητα πλάσματα, αλλά αυτό το εσπεριδοειδές απλώνει ένα ευχάριστο άρωμα στο σπίτι σας!

+ Συμβουλή: Τοποθετήστε τη φλούδα εσπεριδοειδών στα περβάζια παραθύρων για να κρατήσετε μακριά τις μύγες και τα κουνούπια. Είναι εύκολο !

Λευκό ξύδι, ένα σπιτικό εντομοαπωθητικό
Είναι το κατ’ εξοχήν εντομοαπωθητικό! Το λευκό ξύδι είναι απαραίτητο συστατικό για την καταπολέμηση της προσβολής από παράσιτα. Ναι, είναι εξαιρετικό απωθητικό κατά των κουνουπιών και των μυγών! Για να το χρησιμοποιήσετε, ακολουθήστε τον οδηγό!

Γεμίστε ένα ποτήρι με λευκό ξύδι.
Τοποθετήστε το κοντά σε παράθυρα και πόρτες για να εμποδίσετε τα σημεία εισόδου.
Θα δείτε το αποτέλεσμα αμέσως!

Λεβάντα, κατ’ εξοχήν απωθητικό προϊόν
Η λεβάντα είναι ένα τρομερό εντομοκτόνο ενάντια στις αράχνες αλλά όχι μόνο! Επίσης, απωθεί τους σκώρους, τις κατσαρίδες, τις μύγες, τα κουνούπια και τους ψύλλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τσαμπιά λεβάντας στα περβάζια σας. Εναλλακτικά, ρίξτε αιθέριο έλαιο λεβάντας μέσα στο σπίτι σας. Το κλειδί είναι ένα καθαρό σπίτι με φρέσκο ​​άρωμα!

Πώς να απαλλαγείτε από τα μικρά μαύρα θηρία; Μέντα!
Χάρη στην έντονη μυρωδιά της, η μέντα είναι ένα εξαιρετικό εντομοκτόνο. Είναι σε θέση να απωθεί όλα τα είδη εντόμων. Τα παράσιτα μισούν τη μυρωδιά αυτού του ποώδους φυτού. Εξαιρετική ! Απλώς βάλτε το στα περβάζια. Σύντομα η παρουσία των εντόμων θα είναι απλώς μια κακή ανάμνηση.

Γαρύφαλλο, μια εξαιρετική θεραπεία
Η συμβουλή της  γιαγιάς για να κρατάτε μακριά τις μύγες: τα γαρίφαλα είναι πολύ αποτελεσματικά.
Δείτε πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε:
Κόψτε ένα λεμόνι ή ένα πορτοκάλι στη μέση.
Βάλτε γαρίφαλο σε κάθε μισό.
Τοποθετήστε τα εσπεριδοειδή σε στρατηγικά σημεία όπως πόρτες και περβάζια παραθύρων.
Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε τρεις ημέρες. Εγγυημένο αποτέλεσμα!

Όπως σίγουρα έχετε καταλάβει, αυτά τα φυσικά εντομοκτόνα είναι πολύ αποτελεσματικά στο να κρατούν τα έντομα μακριά από το σπίτι σας. Η παρουσία παρασίτων επηρεάζει την άνεσή σας και θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας.  Εφαρμόστε τις συμβουλές μας για την ηρεμία στο σπίτι σας!

derecipes.com
Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)
www.pexels.com
Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥
Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.
https://www.mystikaomorfias.gr/2022/08/05/7-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%8d-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%af%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%bd/