Πώς να χάσετε 5 κιλά μέσα σε 1 μήνα χωρίς να προσπαθήσετε καθόλου

Τα κιλά που προστέθηκαν στην ζυγαριά μας μπορούν να φύγουν με 4 απλά βήματα.
Ίσως θέλετε απλώς να φορέσετε αυτό το φόρεμα που αγοράσατε τις προάλλες ή ίσως τα εκατοστά της μέσης αυξάνονται και χρειάζονται λίγη υποχώρηση. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας, οι προπονήσεις είναι πολύ δύσκολο να συμβαδίσουν με τον χρόνο σας και η απώλεια βάρους δεν συμβαίνει. Τι θα γινόταν όμως αν σου έλεγαν ότι μπορείς να χάσεις 5 κιλά σε ένα μήνα χωρίς να προσπαθήσεις καθόλου;
Δοκιμάστε αυτούς τους 4 εξαιρετικά εύκολους τρόπους για να χάσετε 5 κιλά το μήνα, χωρίς να προσπαθήσετε πραγματικά!
1. Πίνετε νερό: Το νερό μπορεί να μην έχει θαυματουργές ιδιότητες που καίνε λίπος, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύουν τη δίψα με την πείνα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο τρόπος του σώματός σας να σας πει ότι πρέπει να ενυδατωθεί ξανά. Έτσι, η κατανάλωση των τυπικών 8-10 ποτηριών μπορεί να σας αποτρέψει από το να πιάσετε ένα λιπαρό σνακ ανίας πράγμα που σημαίνει λιγότερη πρόσληψη θερμίδων. Κάντε συνήθεια: καταναλώστε 500 ml νερού μισή ώρα πριν το δείπνο κάθε βράδυ. Αυτό μπορεί να μειώσει έως και 2,5 κιλά ή περισσότερο, σε ένα μήνα!

2. Περπατήστε στον προορισμό σας: Την επόμενη φορά που θα βγείτε από το σπίτι σας για να πάτε στο ΑΤΜ , στο τοπικό σούπερ μάρκετ ή ακόμα και στο πάρκο, περπατήστε την απόσταση. Το καθημερινό περπάτημα για 30 λεπτά μπορεί να κάψει έως και 150 θερμίδες την ημέρα. Έτσι, σε μόλις τρεις ημέρες, μπορείτε να χάσετε 500 γραμμάρια βάρους από το σώμα σας!

3. Πιείτε πράσινο τσάι : Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε καφεΐνη και EGCG, τα οποία επιταχύνουν τον μεταβολισμό σας και αυξάνουν την καύση λίπους από το σώμα σας. Η κατανάλωση 3-4 φλιτζανιών πράσινου τσαγιού την ημέρα μπορεί να κάψει 100 θερμίδες, που θα ισοδυναμεί με απώλεια μισού κιλού σε μόλις 5 ημέρες.

4. Μυρίστε μήλα και μέντα: Ναι, μυρίζοντας ορισμένα τρόφιμα, όπως τα μήλα, τις μπανάνες, τη μέντα , το σκόρδο και ακόμη και το ελαιόλαδο, μπορεί να βοηθήσει πολύ στην απώλεια βάρους. Ο Δρ Alan R. Hirsch από το Σικάγο, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του Smell & Taste Treatment and Research Foundation, υποστηρίζει βάση έρευνας  ότι το να μυρίζεις το φαγητό μειώνει την απώλεια βάρους. Η έρευνα του έγινε με 3000 εθελοντές και ο καθένας από αυτούς έχασε κατά μέσο όρο 13 κιλά! Ο λόγος πίσω από αυτό; Προφανώς, το να μυρίζετε το φαγητό πριν το καταναλώσετε μπορεί να μειώσει την όρεξή σας, ώστε να τρώτε λιγότερο και να χάνετε περισσότερο βάρος.

 

https://www.mystikaomorfias.gr/2023/07/23/oros-anaptyxis-vlefaridon-sto-spiti-gia-theamatiki-diafora/