Αδυνάτισμα με σούπες. Χάσε κιλά και μέση γρήγορα και εύκολα.

Η κατανάλωση σούπας σύμφωνα με τις έρευνες, επιταχύνει την απώλεια κιλών με τον πιο υγιεινό και ασφαλή τρόπο, δίνοντας σου όλες τις βιταμίνες που έχει ανάγκη το σώμα σου ενώ μπορεί (σύμφωνα με ασφαλή επιστημονικά δεδομένα) να σε βοηθήσει να αδυνατίσεις. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να έχει έναν δραστήριο και ικανοποιημένο μεταβολισμό;
Τα πλεονεκτήματα της συμπερίληψης σουπών στη διατροφή για αδυνάτισμα περιλαμβάνουν:

Χαμηλές θερμίδες: Οι περισσότερες σούπες έχουν χαμηλό περιεχόμενο θερμίδων, προσφέροντας έναν τρόπο να νιώθετε πλήρεις και ικανοποιημένοι  χωρίς στέρηση και χωρίς να παίρνετε πολλές θερμίδες.

Υψηλή περιεκτικότητα σε νερό: Η υψηλή περιεκτικότητα της σούπας σε νερό, θα βοηθήσει στην λήψη τροφής  υδατάνθρακα αλλά και στην ενέργεια και σίγουρα μπορεί να δουλέψει υπέρ της ενυδάτωσης σου. Η ενυδάτωση που προσφέρει, δεν θα ακτινοβολήσει μόνο στο σώμα σου αλλά και στην επιδερμίδα σου η οποία θα γίνει λεία και λαμπερή, κρύβοντας ακόμη και τις ουλές ή τυχόν σημάδια σου.
Greenmed 5HTP – Φυσική σεροτονίνη -Ύπνος & Αδυνάτισμα ενώ Κοιμάσαι.(Ειδική τιμή).
unsplash.com
Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες: Ορισμένες σούπες παρέχουν φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αίσθηση κορεσμού.

Σύμφωνα μάλιστα με το www.eatingwell.com το μαγείρεμα μιας χορταστικής σούπας λαχανικών μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους για τους παρακάτω λόγους.
. Για αρχή, η έρευνα έχει βρει ότι οι σούπες μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος.
Έρευνες δείχνουν ότι η σούπα έχει τη δυνατότητα να είναι τόσο ικανοποιητική όσο και η κατανάλωση στερεών τροφών. Πιο πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι όσοι τρώνε σούπα ζυγίζουν λιγότερο και έχουν μικρότερη μέση σε σύγκριση με εκείνους που αποφεύγουν τη σούπα — αυτά τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν τον Απρίλιο του 2014 στο British Journal of Nutrition ‌.
 

Μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Physiology & Behavior, οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα,  κατανάλωναν τις λιγότερες θερμίδες τις ημέρες που έτρωγαν σούπα σε αντίθεση με τα γεύματα που περιείχαν τα ίδια τα συστατικά της σούπας αλλά σε στερεή μορφή.

Η σούπα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις χορτάτη και ενυδατωμένη και αυτά είναι δύο σημαντικά στοιχεία για την έκρηξη του μεταβολισμού σε όλους τους ανθρώπους. Μία σούπα με ζωμό γεμάτη από λαχανικά (αλλά και κρέας 150 γραμμαρίων) είναι ένα πλήρες γεύμα, σούπερ αδυνατιστικό και πλήρες, όσο δεν πάει!
Ο συνδυασμός μιας δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (περίπου 90 έως 150 γραμμάρια την ημέρα) σε σύγκριση με τη δίαιτα χαμηλών θερμίδων μπορεί να σας βοηθήσει περισσότερο να χάσετε κιλά σύμφωνα με έρευνα του Ιουνίου 2015 στο American Journal of Clinical Nutrition .
Ακριβώς όπως  η σαλάτα, έτσι και η σούπα διαχειρίζεται χωρίς λίπη και επιβάρυνση τα λαχανικά με τα οποία είναι φτιαγμένη  αρκεί τα υλικά αυτά, να είναι αγνά και καθαρά όχι δηλαδή κρέμες γάλακτος ή βούτυρα αλλά φρέσκο ελαιόλαδο. Οι φυτικές ίνες στα λαχανικά χωρίς την επιβάρυνση κακού και άχρηστου λίπους προάγουν παράλληλα το αίσθημα πληρότητας. 
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Appetite , οι άνθρωποι που ξεκίνησαν το μεσημεριανό γεύμα με σούπα λαχανικών κατέληξαν να τρώνε 20 τοις εκατό λιγότερο από εκείνους που παρέλειψαν τη σούπα.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχεις υπόψιν σου, ότι η διατροφή σου πρέπει να είναι ισορροπημένη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Δεν πρέπει να βασίζεσαι αποκλειστικά σε έναν τύπο τροφής.

Επίσης, η παρακολούθηση μιας υγιεινής διατροφής και η συνδυασμένη άσκηση είναι σημαντικές πτυχές της ζωής και της ευεξίας σου.

Συνεργάσου με τον διατροφολόγο σου ή τον γιατρό σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα προσαρμοσμένο σχέδιο διατροφής που να πληροί τις ατομικές σου ανάγκες και τους  στόχους σου.

https://www.mystikaomorfias.gr/2024/01/08/to-koubi-sto-plyntirio-pou-gnorizoun-elachistoi-gia-na-myrizoun-freskada-ta-roucha-mas/