Scrub ζάχαρης το βράδυ, για γυάλινο δέρμα το πρωί.

Η ζάχαρη είναι ένα φυσικό υγραντικό. Αντλεί υγρασία από το περιβάλλον  δίνοντας στο δέρμα να πιεί και βοηθά έτσι στη διατήρηση της υγρασίας για φυσική, δραστική ενυδάτωση προσώπου χωρίς κόπο.
Τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη αλλά και τα παράγωγά της ενυδατώνουν την επιδερμίδα και βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα αφήνοντάς το λείο και σφριγηλό.
Η ζάχαρη είναι μια φυσική πηγή γλυκολικού οξέος, ενός άλφα υδροξυοξύ (AHA) που διαπερνά τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διασπά την «κόλλα» που συνδέει τα κύτταρα του δέρματος μεταξύ τους.

Αυτό είναι αρκετό για να διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων και να ενθαρρύνει νέα κύτταρα να ανέβουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας για νεανική όψη.
Επίσης, το γλυκολικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του δέρματος που έχει υποστεί φθορά και γήρανση από τον ήλιο.
ΚΗΛΙΔΕΣ.
Αντί να επενδύετε σε ακριβά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας για τις κηλίδες δέρματος, χρειάζεται απλώς να χρησιμοποιείτε το scrub με ζάχαρη στο πρόσωπό σας δύο φορές την εβδομάδα!
 
Υλικά :
½ κουταλιά της σούπας λευκή ζάχαρη
½ κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
Νερό
Μέθοδος:
Συνδυάστε τη ζάχαρη με το νερό.
Απλώστε την πάστα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη για 3 λεπτά.
Τρίψτε το και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα πριν πάτε για ύπνο για καλύτερα αποτελέσματα και να δείτε την διαφορά.
https://www.mystikaomorfias.gr/product/%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b7-%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%b7-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%85%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%8d-4/