Συσσωρευμένα άλατα και βρωμιά στο ντους: Πως να το κάνουμε να αστράφτει με μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων

Τα άλατα που συσσωρεύονται στην γυάλινη καμπίνα της ντουζιέρας είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Δείτε το έξυπνο κόλπο για να την κάνετε να αστράφτει εύκολά χωρίς πολύ κόπο, με μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων.

Ο καθαρισμός του μπάνιου είναι μια εργασία που συχνά προτιμούμε να αναβάλλουμε. Μπορεί να χρειαστεί πολύ τρίψιμο για να καθαρίσετε ξανά το ντους. Θα προτιμούσατε να είστε τεμπέληδες, παρά κουρασμένοι αφού τρίψατε ολόκληρο το μπάνιο; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το ντους; Με τη χρήση ταμπλέτας πλυντηρίου πιάτων φυσικά!

Ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι μερικές φορές να καθαρίσετε όλα τα υπολείμματα σαπουνιού και αλάτων στο ντους, είτε έχετε γυάλινη πόρτα ντους είτε κουρτίνα μπάνιου.

Αφαιρέστε τα άλατα από την γυάλινη ντουζιέρα και τον καθρέφτη του μπάνιου με ταλκΤο μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό σφουγγάρι (Magic Eraser) και μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων. Μετρήστε το μέγεθος της ταμπλέτας και κόψτε ένα μέρος του σφουγγαριού έτσι ώστε να χωράει ακριβώς στο. Βρέξτε το σφουγγάρι και τρίψτε το πάνω από τη γυάλινη καμπίνα ντους ή την κουρτίνα μπάνιου. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και θα έχετε ένα λαμπερό μπάνιο!

Άλατα στίγματα και θαμπάδα στην γυάλινη καμπίνα της ντουζιέρας; Αυτή είναι η συνταγή για να γίνει και πάλι αστραφτερή

Μαύρο σημάδι από μούχλα και λίπη γύρω από σιφώνια, λεκάνη και βρύσες- Πως να καθαρίσεις τη σκληρή βρωμιά

Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, σύμφωνα με το toftiaxa.gr φορέστε γάντια για την προστασία των χεριών σας. Μια ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων είναι πιο ισχυρή από όσο νομίζετε!

Daddy-Cool.gr

https://www.mystikaomorfias.gr/2024/02/23/panefkoli-tyropita-me-giaourti-se-chrono-miden/