Βρώμικα ντουλάπια πάτωμα και μπάνιο: Tο ισχυρό καθαριστικό με οδοντόκρεμα και σαμπουάν

Έχει συσσωρευτεί βρωμιά στα ντουλάπια της κουζίνας, το πάτωμα και το μπάνιο; Κάντε τα να λάμψουν με το ισχυρό καθαριστικό από οδοντόκρεμα και σαμπουάν ιδανικό για όλο το σπίτι. Δείτε πως να το φτιάξετε βήμα βήμα.
Το σαμπουάν και η οδοντόκρεμα είναι τα απαραίτητα είδη προσωπικής υγιεινής κάθε μέρας. Αλλά αν αναμείξετε αυτά τα 2 πράγματα μαζί, τι θα συμβεί;

 

Αρχικά πάρτε ένα μπολ και πιέστε μια κατάλληλη ποσότητα σαμπουάν μέσα σε αυτό.

Προσθέστε μια μέτρια ποσότητα οδοντόκρεμας και στη συνέχεια προσθέστε νερό για να ανακατευτεί καλά.

Ρίξτε αυτό το καλά ανακατωμένο μείγμα σε ένα μπουκάλι σπρέι και είναι έτοιμο για γενική χρήση.

Καθαρισμός ντουλαπιών
Ψεκάστε το μείγμα στα ντουλάπια και στη συνέχεια σκουπίστε το με μια πετσέτα. Η σκόνη και οι λεκέδες αφαιρούνται γρήγορα.

Καθαρισμός πατώματος
Ψεκάστε το μείγμα στο πάτωμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια σφουγγαρίστρα για να καθαρίσετε. Το σαμπουάν περιέχει ορισμένες χημικές ουσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε εύκολα τη βρωμιά. Εν τω μεταξύ, η οδοντόκρεμα έχει επίδραση στη λεύκανση της επιφάνειας. Το άρωμά τους κάνει το πάτωμά σας να έχει ένα άνετο άρωμα μετά τον καθαρισμό.

Καθαρισμός τουαλέτας
Ψεκάστε το μείγμα γύρω από την τουαλέτα και περιμένετε σε περίπου 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια, πάρτε μια βούρτσα τουαλέτας για να τρίψετε για να αφαιρέσετε εντελώς τους λεκέδες.

Καθαρισμός νεροχύτη
Ψεκάστε ομοιόμορφα το διάλυμα στον νεροχύτη και περιμένετε 10 λεπτά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το toftiaxa.gr χρησιμοποιήστε ένα πανί για να το σκουπίσετε μερικές φορές.

www.daddy-cool.gr
Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.