Απίστευτα Μυρωδάτες Πετσέτες με Αυτά τα Tips

Αν οι πετσέτες σας μυρίζουν άσχημα, ακολουθήστε αυτά τα 2 απλά trick.
Βάλτε ένα πλυντήριο με ζεστό νερό και προσθέστε ξύδι.
Αν οι μυρωδιές δε φύγουν κάντε το ίδιο βάζοντας ένα πλυντήριο με μαγειρική σόδα.
Έχετε παρατηρήσει κάποια δυσάρεστη μυρωδιά στις πετσέτες σας; Μήπως τις ξεχνάτε συχνά μέσα στο πλυντήριο ρούχων ενώ είναι υγρές ή μήπως το σπίτι σας έχει πολύ υγρασία; Ό,τι και αν συμβαίνει από τα παραπάνω το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οι πετσέτες σας μυρίζουν άσχημα και εσείς θέλετε να διώξετε αυτή τη δυσάρεστη μυρωδιά.
Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!
Βρήκαμε ένα κόλπο που θα κάνει τις πετσέτες σας να μοσχοβολούν.
Ξεκινήστε με ξίδι και νερό
Βάλτε τις πετσέτες στο πλυντήριο ρούχων και ρίξτε μέσα μόνο 1 φλιτζάνι ξίδι και καθόλου απορρυπαντικό. Βάλτε το πλυντήριο να λειτουργήσει κανονικά με ζεστό νερό. Βγάλτε τις πετσέτες σας και παρατηρήστε αν μυρίζουν. Αν ναι, τότε ακολουθήστε το επόμενο βήμα.
Πλύντε με μαγειρική σόδα
Αν οι πετσέτες σας μυρίζουν μετά από το πλύσιμο με ξίδι, σημαίνει πως είναι αρκετά βρώμικες και χρειάζονται ακόμα μια πλύση. Τοποθετήστε στο πλυντήριο μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και βάλτε το σε λειτουργία.
Πετσέτες Μπάνιου: Κάντε τις Ξανά Αφράτες σαν Καινούργιες!
Αν δε φύγει εντελώς η δυσάρεστη μυρωδιά, ξαναπλύντε με νερό και μαγειρική σόδα.

Μόλις τελειώσει το πλυντήριο απλώστε τις πετσέτες να στεγνώσουν φυσικά ή βάλτε τις στο στεγνωτήριο. Οι πετσέτες σας θα μυρίζουν υπέροχα και θα είναι πεντακάθαρες.
4 έξτρα tips για μυρωδάτες πετσέτες
1. Αν έχετε μικρά παιδάκια στο σπίτι φροντίστε να τους μάθετε όλους τους κανόνες υγιεινής ώστε να πλένονται καλά όταν κάνουν μπάνιο. Έτσι δεν θα μεταφέρονται βακτήρια από ιδρώτα και έλαια του σώματος πάνω στις μυρωδάτες πετσέτες σας.
2. Πάντα να κρεμάτε τις πετσέτες σας μετά από κάθε χρήση. Αν σας είναι εύκολο βγάλτε τις στο μπαλκόνι να στεγνώσουν όταν είναι πολύ βρεγμένες.
3. Μην ξεχνάτε να απολυμαίνετε το πλυντήριό σας γιατί πολλές φορές είναι αυτό που ευθύνεται για δυσάρεστες μυρωδιές. Πού και πού βάλτε ένα πλυντήριο χωρίς ρούχα με 1/4 φλ. χλωρίνη.
4. Πλύντε τις πετσέτες σας τακτικά και μην χρησιμοποιείτε την ίδια πετσέτες για παραπάνω από 3-4 χρήσεις μετά από μπάνιο ή ντους.
spirossoulis.com
 
Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!
Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.