Το κόλπο με το κερί που μπορεί μειώσει έως και 100 ευρώ τους λογαριασμούς στο σπίτι

Το κόλπο με το κερί που μπορεί μειώσει έως και 100 ευρώ τους λογαριασμούς στο σπίτι
Πολλά νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν συνεχείς πιέσεις από το υψηλό κόστος ζωής και εργάζονται σκληρά για να προσπαθήσουν να εξισορροπήσουν τους προϋπολογισμούς τους. Υπάρχουν όμως βήματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τα ενεργειακά κόστη χαμηλά και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Σύμφωνα με τον Dean Taylor, ειδικό σε θέματα μόνωσης, ένα απλό κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε υπό έλεγχο τους λογαριασμούς απαιτεί μόνο ένα βασικό οικιακό αντικείμενο που μπορεί να έχετε ήδη κάπου στο σπίτι, όπως γράφει η Sun.

Είπε στο μέσο: «Ένας πραγματικά εύκολος τρόπος για να ελέγξετε για ρεύματα αέρα γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κερί για να εντοπίσετε σημεία που διαρρέουν». Μπορείτε να αγοράσετε κεριά αρκετά φθηνά από ένα σούπερ μάρκετ ή στο Διαδίκτυο, αν και μπορεί να έχετε μερικά στη διάθεσή σας».

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να βρείτε τα σημεία από τα οποία «δραπετεύει» η ζέστη στο σπίτι, και να εφαρμόσετε την κατάλληλη μόνωση. Έτσι, τα θερμαντικά σας σώματα δεν θα χρειάζεται να δουλεύουν υπερωρίες, και θα εξοικονομήσετε σημαντικά ποσά από τους λογαριασμούς. Ο ίδιος ο Dean υπολογίζει πως το μέσο νοικοκυριό μπορεί να εξοικονομήσει κοντά στα 100 ευρώ ανά λογαριασμό με αυτό το κόλπο.

@