Αιθέριο έλαιο Κάρδαμου, για πόνους μυών, περιόδου, στυτική δυσλειτουργία.

8.00 3.00

ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗΑιθέριο έλαιο  Κάρδαμου (Cardamom ή Cardamon). Παρήχθη  από την απόσταξη των σπόρων του φυτού Elettaria cardamomum. Το Κάρδαμο συναντάται στην Ινδία, το Νεπάλ και το Μπουτάν. Η Γουατεμάλα είναι η μεγαλύτερη παραγωγός περιοχή διεθνώς . 

 

Με το άρωμα του κάρδαμου που επιδρά στο ορμονικό μας σύστημα αφροδισιακά, περίμενε η Κλεοπάτρα της Αιγύπτου τον Μάρκο Αντώνιο στα διαμερίσματα της. Λέγεται ότι ασκεί έντονη θετική επίδραση στην ανδρική σεξουαλικότητα υποβοηθώντας στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας ή ατονίας.
Επίσης είναι εξαίσιο έλαιο μασάζ, καθώς πλημμυρίζει ιαματικά με άρωμα αλλά και ανακούφιση τα πονεμένα μέλη, τους μύες αλλά και τον ταλαιπωρημένο ψυχισμό. Ανακουφίζει άμεσα από τους πόνους και επειδή καθησυχάζει και από ορμονικές αναστατώσεις βοηθάει επίσης και πάρα πολύ στους πόνους περιόδου. Αρκεί μια απλή επάλειψη με έλαιο βάσης στην κοιλιά. (3 σταγόνες μέσα σε ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο)
 

Καθαρό στόμα-καθαρή αναπνοή.

Προσθέτουμε λίγες σταγόνες σε νερό και ξεπλένουμε την στοματική κοιλότητα. Αποκτάμε ευωδιαστή αναπνοή ενώ απολυμαίνουμε την περιοχή.

Ανακουφίζει επίσης με απλές επαλείψεις από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος. Παρέχει ακόμη ανακούφιση από πονοκεφάλους που προκύπτουν από ασθένεια  

 Απολυμαίνει το δέρμα και τα μαλλιά αρκεί να ρίξουμε 2 σταγόνες στο σφουγγάρι του μπάνιου ή στη δόση του σαμπουάν.   

Χρησιμοποιείται κατά κόρον, για την παρασκευή αρωμάτων, καλλυντικών, σαπουνιών.  

Διατίθεται σε συσκευασία 10 ml  ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ

Διατίθεται σε τιμή προσφοράς.

 Το αιθέριο έλαιο κάρδαμου όπως όλα τα αιθέρια έλαια απαγορεύεται σε εγκύους.