Πως θα κάνεις καθαρισμό εντέρου με σπαθόλαδο. Τι πρέπει να προσέχεις για δυνατή υγεία.

Πως θα κάνεις καθαρισμό εντέρου με σπαθόλαδο. Τι πρέπει να προσέχεις για δυνατή υγεία.

Πέρα από τον φόβο

Ίσως υπάρχουν κάποιοι φόβοι όταν πρόκειται για αποτοξίνωση. Ο πιο συνηθισμένος φόβος είναι ότι ο καθαρισμός του εντέρου μπορεί επίσης να απομακρύνει καλά βακτήρια. Σωστά. Κατά τη διάρκεια ενός καθαρισμού του παχέος εντέρου, τα καλά και τα κακά βακτήρια, και τα δύο μπορούν να ξεπλυθούν. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος να παραμελείτε την υγιεινή σας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι προβιοτικών για τη συμπλήρωση των καλών βακτηρίων του εντέρου εάν είναι απαραίτητο. Τα καλά βακτήρια πεθαίνουν επίσης λόγω της χρήσης αντιβιοτικών. Αυτό δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιείτε αντιβιοτικά ούτως ή άλλως.

Σημείωση:
• Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι έχουν ήδη ξεπλύνει τα καλά βακτήρια. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένας από τους λόγους για προβλήματα του εντέρου όπως το IBS.
• Εάν είχατε πάρει πολλά αντιβιοτικά, τότε το πιθανότερο είναι ότι τα βακτήρια που χρειάζεστε λείπουν ήδη. Όπως ο καθαρισμός του παχέος εντέρου ξεπλένει τα πάντα, έτσι ακριβώς τα αντιβιοτικά σκοτώνουν όλα τα βακτήρια, ανεξάρτητα από το καλό ή το κακό. Η εντερική αποτοξίνωση και τα αντιβιοτικά δεν να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ καλών και κακών βακτηρίων. Τα ξεπλένουν όλα.
• Τα καλά εντερικά βακτήρια δεν μπορούν να χαθούν μετά από 1 καθαρισμό. Αλλά να θυμάστε ότι σε χρόνιες ασθένειες όταν απαιτείται πολλαπλός καθαρισμός του εντέρου, μπορεί να χάσετε λίγο περισσότερο. Τα προβιοτικά μπορούν σε τέτοιες περιπτώσεις να προσφέρουν λύση.

Σχετικά με το σπαθόλαδο.

Στις ΗΠΑ, όπου καταγράφει υψηλές πωλήσεις, ύστερα από σχετκό πρόγραμμα του ABC News, τον Ιούνιο του 1997, το σπαθόλαδο αποτέλεσε το εναλλακτικό «πρόζακ» για την ήπια και μέτρια κατάθλιψη. Στη Γερμανία το σπαθόλαδο, που χρησιμοποιείται ως αντισπασμωδικό αλλά και για την αντιμετώπιση αϋπνιών, αποτελεί συχνά συνταγογραφούμενο από τους γιατρούς φάρμακο κατά της μελαγχολίας.

Καθαρισμός εντέρου με σπαθόλαδο!
Η συνταγή ανήκει στους αγιορείτες μοναχούς και είναι γραμμένη από τον μοναχό Πολύκαρπο. Παρουσιάζεται αυτούσια από το προσωπικό του βιβλίο
Το στομάχι και τα έντερα ονομάζονται «μικρός εγκέφαλος». Η δουλειά τους είναι να απορροφούν όλα τα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ότι άλλο χρειάζεται ο οργανισμός μας για να τραφεί και να συντηρηθεί καθώς και να αποβάλλουν όλες τις τοξίνες και τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες, ώστε να λειτουργούν όλα τα όργανά μας τέλεια.

Με την πάροδο του χρόνου τα τοιχώματα του στομάχου και των εντέρων πιάνουν ένα λεπτό στρώμα, κάτι σαν πουρί, που εμποδίζει την πλήρη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αρχίζουν διάφορα όργανα να δυσλειτουργούν. Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσουμε να ξαναβρεί ο οργανισμός μας την ισορροπία του, μπορούμε να καθαρίσουμε το στομάχι και τα έντερα μας.

Πίνουμε για 30 ημέρες πρωί-μεσημέρι-βράδυ, 30 λεπτά πριν το φαγητό 1 κουταλιά της σούπας σπαθόλαδο. Ο οργανισμός μας, μπορεί να αποβάλει από ένα μέχρι και δέκα κιλά από αυτό το πουρί με την αφόδευση. Ο καθαρισμός, αρχίζει το νωρίτερο, από τις 20 ημέρες και μετά. Με τον καθαρισμό ‘του μικρού μας εγκεφάλου’, αισθανόμαστε το στομάχι μας ανάλαφρο, προλαβαίνουμε τις αιτίες ασθενειών και βοηθάμε στην θεραπεία ασθενειών που ήδη έχουμε, επειδή πετυχαίνουμε την καλύτερη θρέψη του οργανισμού μας.

 

Απόσπασμα από το βιβλίο Παραδοσιακές Αγιορείτικες Θεραπείες
Μοναχού Πολύκαρπου

Πηγή: www.mystikaomorfias.gr

Προσοχή οι εναλλακτικές θεραπείες και τα βότανα χρησιμοποιούνται με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρού μας. Ενημερωθείτε από τον ιατρό ή τον θεραπευτή που σας παρακολουθεί.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr