6 βήματα για να βάλετε σωστά το κραγιόν (ειδικά τα έντονα χρώματα)

6 βήματα για να βάλετε σωστά το κραγιόν (ειδικά τα έντονα χρώματα)

Ακολουθήστε τα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πόσες φορές μπορεί να βάλετε και βγάλετε κραγιόν πριν βγείτε;

Κυρίως τα έντονα χρώματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για να μην πασαλειφτείτε. Για να αποφύγετε λοιπόν να μοιάζετε με κλόουν ακολουθήστε πιστά τα παρακάτω βήματα και θα έχετε τα τέλεια βαμμένα χείλη.

1. Απολέπιση: Είναι εύκολη και καθόλου χρονοβόρα αφού η επιφάνεια των χειλιών είναι πολύ μικρή. Ο πιο απλός τρόπος να το κάνετε είναι με μία παλαιά οδοντόβουρτσα και λίγη βαζελίνη ή με λίγο ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο και μαύρη ζάχαρη. Κάντε αυτή τη διαδικασία πριν το μακιγιάζ και τα χείλη σας θα είναι πιο απαλά κι έτοιμα να δεχθούν το κραγιόν.

2. Ενυδάτωση: Είναι απαραίτητη για να μην σκάνε τα χείλη. Χρησιμοποιήστε lip balm πριν το κραγιόν για να αποφύγετε τα σκασίματα που θα σας δυσκολέψουν να στρώσετε το κραγιόν.

3. Concealer: Αφού ενυδατώσετε τα χείλη σας τότε περάστε μία μικρή ποσότητα concealer. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μία ουδέτερη βάση κι έτσι το χρώμα του κραγιόν σας θα δείχνει άψογο.

4. Περίγραμμα: Καλό είναι να χρησιμοποιείτε περίγραμμα ότι χρώμα κραγιόν κι αν επιλέγετε. Τα χείλη σας θα φαίνονται καλοσχηματισμένα και θα σας διευκολύνει να τοποθετήσετε σωστά το κραγιόν.

5. Κραγιόν: Ξεκινήστε να το τοποθετήσετε προσεκτικά. Αν σας βολεύει η χρήση του ειδικού πινέλου είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για τα έντονα και σκούρα χρώματα.

6. Ταμπονάρισμα: Είναι το τελευταίο βήμα. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και τοποθετήστε το ανάμεσα στα χείλη σας. Κλείστε τα κι ανοίξτε τα αμέσως. Έτσι θα απομακρύνετε την περιττή ποσότητα κραγιόν που θα μπορεί να σταθεί στα δόντια ή να ξεφύγει από τα χείλη.

Έλαιο Αλκάνα. Άμεση και δυνατή επουλωτική δράση- ακμή, ουλές, αιμορροΐδες, έλκη, τομές κ.α..

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr