Τo γοητευτικό make up trick, που χαρίζει λαμπερό και γιορτινό εφέ στο βλέμμα

Τo γοητευτικό make up trick, που χαρίζει λαμπερό και γιορτινό εφέ στο βλέμμα

Η Hailey Bieber βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά ως εξώφυλλο στο νέο τεύχος του περιοδικού Forbes ως μία από τις 30 “κάτω των 30” πρωτοπόρn που αναδιαμορφώνουν το μέλλον σε 20 βιομηχανίες και τον κόσμο ταυτόχρονα.

Το πέτυχε χάρη στην ιδέα της και τα κέρδη από το beauty brand “Rhodes” που δημιούργησε το 2020. Είναι πλέον, εκτός από super model και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Υπήρξε και παραμένει μούσα τω διασημότερων make up artists αν και η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε πως η μεγάλη της αγάπη είναι τα προϊόντα περιποίησης. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που έγινε viral και υιοθέτησαν τόσο τα it girls όσο και celebrities. Αναφέρομαι στο glazed donut look σε επιδερμίδα και νύχια που χαρίζει έξτρα, φυσική λάμψη και εφέ.

Και τώρα έρχεται με το πιο έξυπνο και εύκολο τρικ που προσφέρει στο βλέμμα γιορτινή και φωτεινή όψη. Το έμαθε από τους experts και πρόκειται για το eye gloss. Θα χρειαστείς ένα διάφανο gloss που θα εφαρμόσεις στα βλέφαρα δημιουργώντας λαμπερό φινίρισμα ειδικά όταν πέφτει το φως στα μάτια σου. Μπορείς να το απλώσεις μόνο του, πάνω από την αγαπημένη σου σκιά και αν είσαι τολμηρή να υιοθετήσεις το πιο εντυπωσιακό, goth smudge eye make up look. H Bieber το απλώνει επίσης ψηλά στα ζυγωματικά της αντί για highlighter καθώς επίσης και στο μέτωπο.

www.tlife.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr