Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Αυτό είναι το χτένισμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου

Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Αυτό είναι το χτένισμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου

Κι όμως, με το σωστό χτένισμα μπορούμε να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Νίνα Μουσούρη
Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Αυτό είναι το χτένισμα που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου
Κάθε τι που σχετίζεται με το beauty look μας παίζει σημαντικό ρόλο για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Ακόμα και τα χτενίσματα που υιοθετούμε παίζουν σημαντικό ρολό στην αρμονία του προσώπου μας. Σίγουρα θα έχεις προσέξει και εσύ ότι όταν επιλέγεις το σωστό haircut αναδεικνύεις άψογα τα χαρακτηριστικά σου

Κάπως έτσι, σήμερα αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στα στρογγυλά πρόσωπα και με την βοήθεια του διάσημου hair expert, Brad Mondo, βρήκαμε την απλή τεχνική στα χτενίσματα που μπορεί να αναδείξει τα στρογγυλά πρόσωπα.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει ήδη σχεδόν 19 εκατομμύρια προβολές, ο διάσημος κομμωτής δημιουργεί κυματισμούς γύρω από το πρόσωπο με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: «Με το να κουλουριάζετε τα μαλλιά σας προς τα έξω από το πρόσωπό σας, ακολουθείτε το φυσικό σχήμα των ζυγωματικών σας και το πρόσωπο φαίνεται φυσικά πιο λεπτό», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος και τονίζει πως όταν γυρίζουμε τα μαλλιά μας προς τα μέσα, το πρόσωπό μας φαίνεται αμέσως πιο στρογγυλό.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε πως δεν έχει σημασία το styling tool που χρησιμοποιούμε, είτε δουλεύουμε με ένα σίδερο ισιώματος, ή με ένα εργαλείο για μπούκλες μπορούμε να εξασφαλίσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Cover photo: ΙΜΑΧtree

elle.gr

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr