Σίγουρο λίφτινγκ διαρκείας με παγάκι (για αψεγάδιαστο πρόσωπο) και οι 8 ιδιότητες του στην ομορφιά.

Σίγουρο λίφτινγκ διαρκείας με παγάκι (για αψεγάδιαστο πρόσωπο) και οι 8 ιδιότητες του στην ομορφιά.

Είτε θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας δροσερό είτε θέλετε να κάνετε το μακιγιάζ σας να κολλήσει περισσότερο  ένα παγάκι είναι η απόλυτη απάντηση σε όλες τις ανησυχίες σας! Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος από τα ακριβά προϊόντα για να διατηρήσετε τον εαυτό σας όμορφο και λαμπερό αυτή τη σκληρή εποχή. Ένα παγάκι μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές.

Είναι εντάξει να απλώσεις ένα παγάκι στο πρόσωπό σου;
Ναι είναι! Τρίψτε ένα παγάκι στο πρόσωπό σας μετά από μια κουραστική μέρα μπορεί να σας ανακουφίσει άμεσα από το άγχος. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπό σας και το κάνει λαμπερό. Η εφαρμογή πάγου σε μια περιοχή του σώματος για λόγους υγείας είναι επίσης γνωστή ως κρυοθεραπεία.

Οφέλη από παγάκια στο δέρμα

Το κυκλικό μασάζ μπορεί να γίνει μερικές φορές κάθε μέρα στη γραμμή του σαγονιού, στο πηγούνι, στα χείλη, στη μύτη, στα μάγουλα, στο λαιμό και στο μέτωπό σας.

Οφέλη από το τρίψιμο με παγάκια στο πρόσωπο
Το καθαρό νερό είναι πάντα ωφέλιμο για την υγεία μας, ιδιαίτερα για το δέρμα μας. Αφαιρεί όλες τις τοξίνες από το σώμα μας. Αυτό το όφελος ισχύει εξίσου για το παγάκι καθώς καθαρίζει το δέρμα μας σε βάθος.

1. Θεραπεύει και προλαμβάνει την ακμή
Μία από τις καλύτερες ιδιότητες του πάγου είναι η αντιφλεγμονώδης στηρίζει τη μείωση και την επούλωση της ακμής . Ηρεμεί και καταπραΰνει το φλεγμονώδες δέρμα και ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων σας. Μειώνει επίσης την υπερβολική παραγωγή σμήγματος που είναι ο κύριος ένοχος πίσω από την ακμή.

2. Κλειδί για λαμπερό δέρμα
Όλες θέλουμε λαμπερό  δέρμα . Για αυτό, χρησιμοποιήσαμε πολλά ακριβά προϊόντα, αλλά δύσκολα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η εφαρμογή πάγου στο πρόσωπο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα  και το κάνει λαμπερό. Βελτιώνει επίσης το επίπεδο οξυγόνου και παρέχει βασικά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Επιπλέον, το τρίψιμο ενός παγάκι στο πρόσωπο, βοηθά επίσης στην αύξηση της απορρόφησης των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σας λόγω του περιορισμού των τριχοειδών αγγείων.

3. Μειώστε τα πρησμένα μάτια
Οι πιο συνηθισμένες αιτίες των πρησμένων ματιών είναι η έλλειψη ύπνου και η καταπόνηση . Ο πάγος έχει την ποιότητα να μειώνει τα πρηξίματα και έτσι κάνει αυτές τις διογκωμένες σακούλες να εξαφανίζονται γρήγορα. Εφαρμόστε πάγο στις πληγείσες περιοχές και τα όμορφα μάτια σας θα επανέλθουν σε φόρμα. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο καφέ στο παγάκι σας και θα παρατηρήσετε πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα.

4. Εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους
Η εφαρμογή παγοκύβων κάτω από τα μάτια μπορεί να είναι η καλύτερη θεραπεία για τους μαύρους κύκλους . Μπορείτε να βράσετε λίγο ροδόνερο και να ανακατέψετε το χυμό αγγουριού. Παγώστε αυτό το μείγμα και στη συνέχεια εφαρμόστε το παγάκι στην περιοχή των ματιών σας. Ωστόσο, αυτή η θεραπεία δεν σας παρέχει άμεσα αποτελέσματα. Πρέπει να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για μερικές ημέρες για να δείτε αποτελέσματα.

5. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης
 Το να τρίβετε τακτικά παγάκια στο δέρμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε και να αποτρέψετε τα σημάδια γήρανσης. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη σύσφιξη των πόρων .

6. Καταπραΰνει τη φλεγμονή
Εάν το δέρμα σας είναι τραχύ με φαγούρα και φλεγμονή λόγω υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, αλλεργιών, εξανθημάτων ή ακόμα και επίμονης κυστικής ακμής, το τρίψιμο ενός πάγου στην πληγείσα περιοχή μπορεί να ηρεμήσει το δέρμα σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σφίξετε τα αιμοφόρα αγγεία και να καταπραΰνετε τη φλεγμονή και την ενόχληση σε χρόνο μηδέν.

7. Κάντε απολέπιση στο δέρμα σας
Το παγάκι είναι το καλύτερο φυσικό απολεπιστικό που μπορεί να σας δώσει άμεσα αποτέλεσμα. Τρίψτε το πρόσωπό σας με παγάκια γάλακτος. Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που βοηθά στον καθαρισμό όλων των νεκρών κυττάρων του δέρματος, ενώ το παγάκι βελτιώνει τη λάμψη και τη φυσική σας λάμψη.

8. Αυξάνει την απορρόφηση άλλων προϊόντων
Εάν τρίψετε παγάκια στο πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης, θα αυξήσετε την ικανότητα απορρόφησης του δέρματος. Άλλα προϊόντα μπορούν να φτάσουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφού το τρίψετε με παγάκια.

Πώς να εφαρμόσετε πάγο στο πρόσωπο;
Πάρτε περίπου τέσσερα ή πέντε παγάκια σε ένα μαλακό βαμβακερό πανί και δέστε τα μέσα. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για περίπου δύο λεπτά δύο φορές την ημέρα.

Καινοτόμες ιδέες για παγάκια
Τα παγάκια δεν χρειάζεται να είναι βαρετά. Εκτός από τα κανονικά σας παγάκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα είδη παγοκύβων για το δέρμα σας. Είναι εύκολο να προετοιμαστούν και έχουν τεράστια οφέλη για το δέρμα σας.

1. Παγάκια Αλόης
Πάρτε στα χέρια σας φρέσκο ​​τζελ αλόης βέρα και παγώστε το στην παγοθήκη σας. Η αλόη βέρα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και τα παγωμένα παγάκια αλόης αφήνουν το δέρμα σας ανανεωμένο και ελαστικό.

2. Παγάκια πράσινου τσαγιού
Φτιάξτε πράσινο τσάι και αντί να το καταναλώσετε, αυτή τη φορά βάλτε το στην κατάψυξή σας για να φτιάξετε παγάκια. Το πράσινο τσάι έχει αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες όταν εφαρμόζεται με την μορή πάγου στο πρόσωπο.

Περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό:
 Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει  το παγωμένο νερό βοηθά στο να διατηρήσετε το πρόσωπό σας σφριγηλό και λαμπερό. Μια περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό στο σπίτι σας βοηθά στη μείωση της ακμής, συρρικνώνει τους πόρους και τους μαύρους κύκλους.

Πράγματα που χρειάζεστε για μια περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό:
Γυάλινο μπολ
Πάγος
Σκέτο νερό
Διαδικασία:
Παίρνουμε το μπολ και το γεμίζουμε με νερό και προσθέτουμε τα παγάκια. Τώρα, βυθίστε το πρόσωπό σας για 10-15 δευτερόλεπτα τέσσερις έως πέντε φορές. Καθώς συνεχίζετε, το δέρμα σας θα αισθάνεται μουδιασμένο με το κρύο παγωμένο νερό, αλλά αν το κάνετε αυτό δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα θα έχετε σούπερ αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φέτες αγγουριού, ροδοπέταλα, αιθέρια έλαια όπως ylang-ylang ή λεβάντα ή φακελάκια πράσινου τσαγιού ανάλογα με το γούστο σας.

Οφέλη από την περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό:
Οι άνθρωποι που κάνουν αφοσιωμένα περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό στο σπίτι έχουν παρατηρήσει αλλαγές στο δέρμα τους. Μερικά από τα οφέλη της περιποίησης προσώπου με παγωμένο νερό είναι τα εξής:

Διατηρεί το δέρμα σας σφιχτό
Το κρύο νερό είναι αποτελεσματικό κατά της συρρίκνωσης των πόρων. Εάν υποφέρετε από ανοιχτούς πόρους στο πρόσωπό σας, το να κάνετε τακτικά περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό θα σας βοηθήσει να συρρικνώσετε τους πόρους σας για να δώσετε στο πρόσωπό σας μια πολύ πιο λεία εμφάνιση.

Βοηθά το μακιγιάζ σας να παραμείνει περισσότερο
Το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου και οι υπόλοιποι προσπαθούν να ακολουθήσουν κορεάτικες συμβουλές και κόλπα ομορφιάς, ειδικά το κορεάτικο γυάλινο δέρμα περιποίησης και το κορεάτικο καθαρό μακιγιάζ. Οι περισσότερες κορεάτικες συμβουλές ομορφιάς περιλαμβάνουν περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει να βυθίζετε το πρόσωπό σας στον πάγο για 3-4 λεπτά, να στεγνώνετε το πρόσωπό σας και στη συνέχεια να κάνετε μακιγιάζ. Θα δείτε ότι το μακιγιάζ σας παραμένει για περισσότερη ώρα.

Μειώνει την ερυθρότητα.
Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από μελάγχρωση και ερυθρότητα στο πρόσωπό τους, ειδικά γύρω από την περιοχή των μάγουλων. Βουτήξτε το πρόσωπό σας και κάντε την περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό για να μειώσετε την ερυθρότητα. Θα ακυρώσει την ερυθρότητα, κάνοντας το δέρμα σας να φαίνεται πιο λείο, νεανικό και αψεγάδιαστο.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr