Έλαιο αργκάν 100ml.

15.99

 

Έλαιο αργκάν

Το έλαιο αργκάν, είναι ένα έλαιο φημισμένο για τις ιδιότητες του. Διάσημες εταιρείες καλλυντικών έχουν χρηματοδοτήσει επισταμένως έρευνες σχετικά με τις ιδιότητες των ελαίων και έχει αποδειχθεί ως το ικανότερο και πληρέστερο στον τομέα της ομορφιάς. Έκτοτε, οι ίδιες εταιρείες μπήκαν σε έναν ανταγωνισμό μεταξύ τους και το πρόσθεσαν παντού. Σε προϊόντα για τα μαλλιά, κατά των ρυτίδων στην αποκατάσταση του σώματος πριν και μετά την εγκυμοσύνη, στην αντιμετώπιση και κάλυψη των ραγάδων.

Ελάχιστη (πολύ ελάχιστη) ποσότητα ελαίου αργκαν 2-3 σταγόνες στις άκρες των μαλλιών μας, δίνουν αντοχή στα μαλλιά μας ώστε να αντέξουν τις ισχυρές τεχνικές επεξεργασίες του κομμωτηρίου. Παράλληλα δίνουν μια υπέροχη λάμψη υγείας και ομορφιάς στο στεφάνι των μαλλιών. Ισχυρό αντιρυτιδικό. Χρησιμοποιείται επίσης και για τις ραγάδες του στήθους αλλά και για τη σύσφιγξη στην περιοχή.

Το λάδι Αργκάν καταπολεμά τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει την ελαστικότητα και τη σύσφιξη σε θεαματικά επίπεδα. Είναι ιδανικό για πρόληψη αντιγήρανσης αλλά και καταπολέμηση. Τα οφέλη του αργανέλαιου για το δέρμα περιλαμβάνουν επίσης την ανάπλαση του δέρματος , την αναζωογόνηση των λειτουργιών των κυττάρων, τα οποία φθείρονται απο τον ήλιο, τη ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα, κλπ.

Το λάδι Αργκάν ρυθμίζει επίσης την έκκριση του σμήγματος μειώνοντας την υπερβολική λιπαρότητα. Σε περίπτωση που πάσχετε από ακμή ή ουλές ευλογιάς, η εφαρμογή του αργανέλαιου είναι πλέον εξακριβωμένο, καταπολεμά τις κηλίδες αυτές .

Συμβάλει και στην ομορφιά των εγκύων γυναικών καθώς, μπορούν να εφαρμόσουν αργανέλαιο, ώστε να αποτρέψουν την εκδήλωση των ραγάδων.

Το λάδι Αργκάν είναι επίσης γνωστό για την ενυδάτωση του δέρματος, εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, τη θεραπεία της ακμής, εκζέματος και της ψωρίασης.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml