Έλαιο καλέντουλας.

8.00

Έλαιο καλέντουλας.

Έλαιο καλέντουλας: Βοηθά αποτελεσματικά στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών οι οποίοι προέρχονται από τον κρύο αέρα και τις απότομες κλιματικές αλλαγές.

Είναι ιδανικό για την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος. Κλείνει πληγές από τσιμπήματα κοψίματα και άλλες. Ανακουφίζει το δέρμα και το θεραπεύει για αυτό και βρίσκεται μέσα σε πάρα πολλά καλλυντικά. Έχουμε τη δυνατότητα να αλείψουμε το έλαιο της, κατευθείαν στο δέρμα μας. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία.

Δημιουργεί καταπληκτικές προσμίξεις με άλλα αιθέρια έλαια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι πολύ καλό έλαιο ως βάση για μασάζ. Αξίζει να σημειωθεί, «ότι αγαπάει» ιδιαίτερα τις ξηρές επιδερμίδες ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Αυτή η «προσαρμοστικότητα» του το κάνει κατάλληλο και για τις βρεφικές επιδερμίδες.

Διατίθεται σε συσκευασία 100ml