Έλαιο Παπαρούνας.

5.00

Tο έλαιο παπαρούνας, περιέχει υψηλά ποσοστά λινολεϊκού οξέος (omega-6, C18:2) και ολεϊκού οξέος. Παρέχει πλούσιες ποσότητες ασβεστίου, μαγνησίου, σιδήρου, μαγγανίου, καλίου και βιταμίνης Ε.

  (Οriental poppy – Papaver orientale L.) Προκύπτει από την έκθλιψη σπόρων παπαρούνας . Φυτό ιθαγενές της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και των εύκρατων περιοχών της Ασίας. Στις μέρες μας, ευδοκιμεί και στην Αμερική.

INCI: Papaver Orientale Seed 
Ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία του ελαίου παπαρούνας, είναι ότι απορροφάται άμεσα απο την επιδερμίδα. Αναπληρώνει τα λιπιδικά συστατικά της, αποτρέποντας την απο το να χάνει την ελαστικότητα της, ενώ παράλληλα την ενισχύει.

Τροφοδοτεί το δέρμα με έντονη λάμψη ενώ σβήνει τις κηλίδες της ηλικίας. Θεωρείται ιδανικό έλαιο για τις ώριμες επιδερμίδες (κάθε τύπου) αφού προλαμβάνει κάθε ίχνος κούρασης ή τοξικότητας. Είναι θεραπευτικό επίσης σε επιδερμίδες που σκάνε, τραβάνε, στεγνώνουν.

Η πλαστικότητα των στοιβάδων του δέρματος η οποία προκαλείται από την εφαρμογή του ελαίου, καθιστά το έλαιο παπαρούνας ένα ιδανικό έλαιο ομορφιάς και ανασύστασης της επιδερμίδας του σώματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένο σώμα αμέσως μετά το μπάνιο (από μία έως και δύο φορές την εβδομάδα) για την διατήρηση του σφρίγους και της νεανικότητας  Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μίξη για την δημιουργία massage oils. Θεωρείται από τους αρωματοθεραπευτές σπουδαίος καλλυντικός παράγοντας για τα καλλυντικά.

Συσκευασία 100 ml

Σε έλλειψη