Έλαιο Σύμφυτο. Έντονο συσφιγκτικό για να κλείνει ανοικτούς πόρους και ουλές ακμής.

5.00

Σύμφυτο λάδι. Έντονο συσφιγκτικό για να κλείνει ανοικτούς πόρους και ουλές ακμής.

Το λάδι του σύμφυτου χρησιμοποιείται για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και τις εξαιρετικές του καλλυντικές δράσεις παρόλο που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό όμως είναι παρόλα αυτά πολύ αποτελεσματικό..
Το σύμφυτο περιέχει στην καρδιά των συστατικών του την αλαντοίνη. Η αλαντοίνη συσφίγγει και κλείνει τις πληγές. Χρησιμοποιώντας το λάδι σύμφυτου πάνω σε ουλές από ακμή αποκλείεται να μην κλείσουν.

Η διαφορά γίνεται αισθητή σύντομα όμως προοδευτικά βλέπουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα όπως άλλωστε συμβαίνει ιδανικά με κάθε φυσικό προϊόν. Ποτέ όμως δεν το χρησιμοποιούμε σε φρέσκες πληγές. Θα πρέπει να αφήσουμε την πληγή να εκτονωθεί και να ολοκληρωθεί.

Λόγο της αλαντοίνης το σύμφυτο δεν έχει μόνο επιβεβαιωμένες επουλωτικές ιδιότητες αλλά και αναπλαστικές.
Γι αυτό, άτομα με προβληματικά δέρματα, με τάση ακμής, ουλές κοκκινίλες και ερεθισμούς μπορούν να ανακουφιστούν και να ομορφύνουν με το λάδι σύμφυτου. Γι αυτό το σκοπό χρησιμοποιείται μάλιστα και σε ειδικές καλλυντικές κρέμες.

Επίσης το λάδι σύμφυτου μπορεί να εφαρμοστεί για τις ιαματικές του ιδιότητες πάνω σε πόδια με κιρσούς. Ανακουφίζει απο τους πόνους και ομορφαίνει την όψη.

Αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα ψωρίασης και ανακουφίζει απο αυτά.

Το παρόν κείμενο δεν αποτελεί ιατρική σύσταση. Ρωτήστε τον γιατρό σας.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml