Αιθέριο Έλαιο Κέδρος

4.00

Αιθέριο Έλαιο Κέδρος

(Cedrus Atlantica)
Το αιθέριο έλαιο του κέδρου έχει ευχάριστο απαλό και ξυλώδες άρωμα και είναι από τα έλαια που αποστάζονται από πολύ παλιά.
Χρησιμοποιείται στα λιπαρά δέρματα, μαλλιά με πιτυρίδα και λιπαρότητα. Εξαιρετικό για βλεννώδη βήχα. Απομακρύνει τον σκόρο.

Το αιθέριο έλαιο του κέδρου προσδίδει αρρενωπότητα και διεγείρει το σεξουαλικό σύστημα του άντρα γιαυτό και χρησιμοποιείται σε πολλά ανδρικά αρώματα και καλλυντικά.Εξάγεται με απόσταξη από το ξύλο τα πριονίδια και τις βελόνες του, και έχει κιτρινοπορτοκαλί χρώμα.

Ιδιότητες: Αντισηπτικό, Αντισμηγματορικό, Αποχρεμπτικό, Αφροδισιακό, Βλενολυτικό, Διεγερτικό (σεξουαλικού τύπου), Διουρητικό, Καταπραϋντικό,

Διατίθεται σε συσκευασία 10 ml