Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

7.00

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο. Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!
€7.50

Λάδι Φραμπουαζ ή Σμέουρο.

Το λάδι με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας και ισχυρή αντιρυτιδική δράση!

Ο καρπός του πανέμορφος! Το κόκκινο χρώμα δεν είναι τυχαίο ότι συμβολίζει την ομορφιά και το πάθος. Όλοι οι διαιτολόγοι και οι δερματολόγοι, συμφωνούν ότι την απόλυτη ομορφιά την φέρνει το κόκκινο χρώμα. Το συστήνουν στις σαλάτες το συστήνουν στα φρούτα το συστήνουν στα καλλυντικά. Το κόκκινο χρώμα του καρπού σμέουρου δεν είναι υπόσχεση αλλά πράξη ομορφιάς. Ανήκει στα φρούτα του δάσους και ομορφαίνει εγγυημένα όποια κι αν είναι η επιδερμίδα σου. Λίγη ποσότητα μάλιστα αρκεί!

Επιπλέον, το λάδι σμέουρου αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να φτιάξει κανείς τα δικά του αντηλιακά καλλυντικά με δείκτη προστασίας ο οποίος σύμφωνα με έρευνες ξεκινάει απο 30 έως και 50.

Το λάδι ομορφιάς και αντιγήρανσης Φραμπουαζ ή αλλιώς λάδι Σμέουρου (Raspberry Seed Oil) κατάγεται από τους σπόρους του φυτού Rubus Idaeus.

Διαθέτει πλούσια ενυδατικά και κυρίως αναπλαστικά στοιχεία που τροφοδοτούν την επιδερμίδα με όλες τις δυσεύρετες βιταμίνες που συνήθως αναζητούμε σε ένα πολυδυναμικό καλλυντικό. Κι αυτό γιατί περιέχει σε συνδυασμό και σε σοφές αναλογίες αντιγηραντικές βιταμίνες όπως Ε και Α, καθώς και σε Omega-3 και Omega-6 λιπαρά που προκαλούν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα στο γυναικείο δέρμα καλλιεργώντας την ελαστικότητα του και την αντοχή του.

Το έλαιο έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του ότι απορροφάται εύκολα γι αυτό είναι και είναι πολύ καλό συμπλήρωμα και άλλων ευεργετικών λαδιών βάσης για την ομορφιά.

Τρόπος χρήσης:
Είναι ειδικό και πολύ «έξυπνο» λάδι χρησιμοποιείται με φειδώ μέσα σε άλλο πάντα λάδι και συνεργάζεται εκπληκτικά μαζί του ενισχύοντας τις ιδιότητες του. Ο ιδανικός του συνδυασμός είναι με σταφυλέλαιο ή βερυκοκέλαιο και ακολουθούν το αμυγδαλέλαιο το λάδι καρύδας ή άλλα αγαπημένα σας λάδια τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα.

Τρόπος αραίωσης.

Το λάδι Σμέουρου δεν χρησιμοποιείται ΠΟΤΕ αυτούσιο αλλά με ανάμειξη σε δοσολογία 10%. Μπορείτε πάντα βέβαια να χρησιμοποιείτε και τα αιθέρια έλαια που αγαπάτε.

Χαρακτηριστικά:
Σκούρο χρώμα και ήπιο άρωμα απαλής αίσθησης.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml

τιμή προιόντος 7.50 ευρώ