Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό.

3.00

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό.

Το ροδόνερο παράγεται από την απόσταξη ατμού από φρέσκα ροδοπέταλα.Έχει αρχαία ιστορία, καθώς οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι το χρησιμοποιούσαν ως άρωμα, ως ίαμα για διάφορες παθήσεις και στη μαγειρική.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ροδόνερο.

Ως ανακουφιστικό από τις επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και της ηλιοθεραπείας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθαριστικό τονωτικό της επιδερμίδας για να αφαιρέσετε όλους τους ρύπους της καθημερινότητας. Μπορείτε να το προσθέσετε σε καλλυντικά προϊόντα μάσκας και θρέψης για τα μαλλιά σας. Τα ξανανιώνει και τα κάνει να λάμπουν. Η τρίχα γίνεται ελαστικότερη. Μπορεί να προστεθεί στο ποδόλουτρο για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Μπορεί ακόμη, να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατική λοσιόν σώματος μετά το ντους ή το χαλαρωτικό σας μπάνιο.

Έχει αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση βοηθά τους πόρους να ανοίξουν και καθαρίζει το δέρμα σε βάθος. Είναι ένα πολύτιμο καλλυντικό για τα λιπαρά δέρματα. Εφαρμόζεται όμως με την ίδια ευκολία και στο ξηρό καθώς είναι εξαιρετικά ενυδατικό και δροσιστικό. Το ροδόνερο, έχει την ικανότητα να ανακουφίζει την ακμή και τα κουρασμένα μάτια. Τα τονώνει και τα ξεκουράζει. Με ροδόνερο αντιμετωπίζονται και οι μαύροι κύκλοι. Με τον ίδιο τρόπο τονώνει και ξεκουράζει το δέρμα του προσώπου. Βοηθά στην υποχώρηση της δερματίτιδας και άλλων φλεγμονών του δέρματος. Ανακουφίζει από τσίμπήματα εντόμων αλεργιών και ερεθισμών. Κάνει αντιρυτιδική πρόληψη με καθημερινή συστηματική χρήση.

Κυρίως ως νυχτερινή εφαρμογή σε συνέργεια με την παραγωγή του δικού μας κολαγόνου που απελευθερώνεται τη νύχτα. Καταπολεμά τις φλεγμονές
Προσοχή να μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε αλλεργία στα τριαντάφυλλα γι αυτό η εφαρμογή του στα μάτια ή στο δέρμα να γίνει με επιφύλαξη στην αρχή ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να ερεθιστούν.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 mil