Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

3.00

Αιθέριο έλαιο μανταρίνι. Κατά της γήρανσης και των ραγάδων.

Εξαιρετικό αιθέριο έλαιο με μοναδικές αποτοξινωτικές ιδιότητες. Περιέχει οξέα φρούτων καθώς το μανταρίνι είναι το μοναδικό φρούτο που μπορεί να μας παρέχει αυτά τα αντιγηραντικά στοιχεία τα οποία βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στη φλούδα του. Σε τόση αφθονία και αποτελεσματικότητα, δεν θα τα βρούμε σε κανέναν άλλο φρούτο εκτός ίσως από την παπάγια του Αμαζονίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το αιθέριο έλαιο του μανταρινιού, παράγεται από την φλούδα του φρούτου. Τα οξέα φρούτων μαζί με τη βιταμίνη α και τη βιταμίνη c αποτελούν παραδοσιακά την αγαπημένη προτίμηση των δερματολόγων για την πρόληψη της γήρανσης.

Συγκεκριμένα τα οξέα φρούτων απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και ενυδατώνουν τα ζωντανά. Πολλές εταιρείες καλλυντικών βάζουν οξέα φρούτων στις κρέμες τους. Τα οξέα φρούτων απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα ανανεώνουν το δέρμα και το απελευθερώνουν από κηλίδες δυσχρωμίες και ουλές καθώς φυσικά και από ρυτίδες. Το αιθέριο έλαιο του μανταρινιού, εκτός από καλλυντική φροντίδα μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει γαστρικά προβλήματα, που προέρχονται από την αργή πέψη.

Το αιθέριο έλαιο μανταρίνι, έχει ένα πολύ γλυκό άρωμα που κατευνάζει και την πιο ταραγμένη αίσθηση. Αναζωογονεί γλυκά, παιχνιδιάρικα και ευχάριστα.

Διατίθεται σε συσκευασία 10 ml