Τρεις απρόσμενοι λόγοι που ρίχνουν τη λίμπιντο στoυς άντρες

Τρεις απρόσμενοι λόγοι που ρίχνουν τη λίμπιντο στoυς άντρες

Έρευνες έχουν δείξει ότι περίπου το 75% των ανδρών θα εμφανίσει σίγουρα κατ’ επανάληψη μειωμένη ερωτική διάθεση ή κάποια άλλη σεξουαλική διαταραχή σε μια περίοδο της ζωής τους.

Υπάρχουν, ωστόσο, διάφοροι λόγοι που μπορεί να ρίξουν την λίμπιντο στους άνδρες. Δείτε τρεις από αυτούς που ίσως δεν γνωρίζατε…

Το αλάτι

Η υψηλή αρτηριακή πίεση και η χοληστερόλη περιορίζουν τη ροή του αίματος στα ζωτικά όργανα του σώματος κατά συνέπεια και στα γεννητικά όργανα. Το αλάτι είναι μια από τις τροφές που αυξάνουν την πίεση στον οργανισμό με όλα τα επακόλουθα αποτελέσματα.

Η κακή στοματική υγιεινή

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι η φλεγμονή στο στόμα οδηγεί στη μειωμένη παραγωγή του ενζύμου που είναι απαραίτητο για την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, οπότε οι άντρες με προβλήματα κυρίως στα ούλα πρέπει να υποψιάζονται ότι ίσως αυτή είναι η αιτία του σεξουαλικού τους προβλήματος.

Όταν γίνεται βασικός σκοπός η απόκτηση παιδιού

Σε έρευνα που έγινε για την πεσμένη ανδρική ερωτική διάθεση, οι απαντήσεις των ανδρών έδειξαν ότι η λίμπιντό τους δέχεται σφοδρό πλήγμα όταν το σεξ γίνεται με σκοπό την απόκτηση παιδιού, κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ερευνητές, στην περίπτωση αυτή οι άντρες επιβαρύνονται ψυχολογικά στη σκέψη ότι πρέπει να αποδώσουν στο κρεβάτι «κατά παραγγελία».

www.baby.gr

Catuaba (για λίμπιντο)

Σερενόα.. Βότανο για τον προστάτη και την ανδρική λίμπιντο.

Βότανο Κρίταμος Φορέας Βιταμίνης C και Αφροδισιακό!

Ράβδοι Κανέλας Κευλάνης.

Δισκία Κανέλας Κεϋλάνης

Γανόδερμα. Το μανιτάρι της αθανασίας.

Δισκία Κουρκουμά

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr