Είναι 69 ετών μοντέλο και  διατροφολόγος, μοιάζει 20 χρόνια μικρότερη και μοιράζεται τη μυστική διατροφή της που τη κρατά νέα κι όμορφη

Είναι 69 ετών μοντέλο και διατροφολόγος, μοιάζει 20 χρόνια μικρότερη και μοιράζεται τη μυστική διατροφή της που τη κρατά νέα κι όμορφη

Το 69χρονο μοντέλο και διατροφολόγος Maye Musk βρίσκεται σε ιδανική φόρμα, παρά την ηλικία της και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για μία άψογη σιλουέτα.

69χρονο μοντέλο: Δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό
Κάθε πρωί που ξυπνάω δοξάζω το γεγονός ότι υπάρχει το ψωμί» λέει η Maye. «Λατρεύω το ψωμί, ζεστό και το συνοδεύω με λίγο βούτυρο. Πάντα, επίσης, τρώω αυγά για πρωινό. Δεν παραλείπω ποτέ το πρωινό» συμπληρώνει.

69χρονο μοντέλο: Ν’ αποφεύγονται οι έτοιμοι χυμοί, γιατί έχουν πολλή ζάχαρη
«Αργότερα θα φτιάξω μία πλούσια σαλάτα για μεσημεριανό με πολλά και πλούσια υλικά, με τόνο και σολομό, με πολλά όσπρια» συνεχίζει. «Αποφεύγω τους έτοιμους χυμούς, που ποτέ δε σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρης και έχουν πολλή ζάχαρη. Προτιμώ να πίνω τρία στημένα πορτοκάλια την ημέρα. Είναι πολύ ωραία διατροφική συνήθεια» εξηγεί.

 

69χρονο μοντέλο: Τα σταφύλια αντικαθιστούν τέλεια την επιθυμία για γλυκό
«Για βραδινό μου αρέσουν πολύ οι σούπες. Οι σούπες με λαχανικά, με μπρόκολο. Φτιάχνω περισσότερη ποσότητα και τη βάζω με τάπερ στην κατάψυξη, έτσι ώστε να έχω πάντοτε ένα έτοιμο μεσημεριανό ή βραδινό ένα σνακ. Για σνακ επιλέγω ένα φρούτο κα cottage cheese. Λατρεύω τα μήλα και τα αχλάδια. Τα σταφύλια επίσης, αντικαθιστούν τέλεια την επιθυμία για γλυκό» καταλήγει.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr