Συμβουλές Για Να Τα Καταφέρεις Να Αδυνατίσεις Στα Σίγουρα Και Για Πάντα.

Συμβουλές Για Να Τα Καταφέρεις Να Αδυνατίσεις Στα Σίγουρα Και Για Πάντα.

Αν το έχεις πάρει απόφαση να αδυνατίσεις και να παραμείνεις πιο λεπτή απο ότι είσαι αυτή τη στιγμή και θες αυτή η αλλαγή να κρατήσει για πάντα τότε πάψε να κοιτάς και να σκέφτεσαι τα κιλά σου. Νιώσε πιο αδύνατη από τώρα! Νιώσε αδύνατη πριν αδυνατίσεις! Μην καλύπτεσαι μέσα σε φαρδιά ρούχα. Ντύσου κομψά σύμφωνα με τα κιλά σου και σύμφωνα με τις τωρινές γραμμές σου. Φτιάξε κέφι γιατί όταν σχεδιάζουμε εκ νέου τον εαυτό μας, όταν προσδοκούμε την αλλαγή του, τότε  χρειαζόμαστε δημιουργικότητα μην σκέφτεστε μόνο τον άθλο μην σκέφτεστε μόνο την προσπάθεια σαν να σας περιμένει ένα βραβείο στην άκρη του δρόμου . Δείτε και την χαρά αυτού του πράγματος. Ζήστε την περιπέτεια του μπείτε στο πνεύμα του.

Mυθιστόρημα  Ειδική Τιμή -Αποστολή Χωρίς Έξοδα Μόνο Για Το lockdown

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ -ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.

Επίσης επιλέξτε όμορφα  χρώματα που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο τωρινό σας σώμα. Επιλέξτε τα έστω σε όμορφες και ζωηρές τσάντες, γυαλιά ή μαντήλια ή σε ένα κόκκινο κραγιόν που ισχυροποιεί πάντα την θηλυκότητα μας και υπάρχει πάντα ο κατάλληλος τόνος για κάθε τύπο επιδερμίδας. Φορέστε αρώματα ή δώστε την πολυτέλεια στον εαυτό σας ενός υπέροχου αφρόλουτρου. Είστε ήδη καταπληκτική νιώστε το! Σας αξίζουν όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να είμαστε συλφίδες για να είμαστε όμορφές! Αρκεί να μας στολίζουμε και να μας προσέχουμε και όλα τα άλλα θα έρθουν απαλά στην ζωή μας και ισορροπημένα. Θα έρθουν όπως τα θέλουμε!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Θες να γίνεις πιο αδύνατη για να νιώσεις όμορφη γυναίκα. Το τρικ είναι να νιώσεις όμορφη πριν αδυνατίσεις. Έτσι ώστε να ξέρεις πως αν χάσεις κιλά θα γίνεις ακόμη ομορφότερη!  Το σκεπτικό είναι: τα κιλά δεν κάνουν την ομορφιά. Μπορείς να είσαι ανάλαφρη σαν φτερό ακόμη κι αν έχεις κιλά. Γιατί; μα γιατί η καρδιά σου θα είναι ελαφριά δεν θα χει βάρος. Δεν θα κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί τρώει. Αλλά θα τον επαινείς για την προσπάθεια του και έτσι η προσπάθεια δεν θα μοιάζει με θηλιά! 

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Ας πούμε ότι κάνεις πολύ επιτυχημένη διατροφή για αδυνάτισμα και τα καταφέρνεις τέλεια για μήνες ή για εβδομάδες. Μέχρι που έρχεται κάποια αδύναμη στιγμή και τρώς 2 πιάτα παραπάνω ή πλακώνεσαι σε μπόλικο μπακλαβά που σου αρέσει. Αμέσως μόλις φας μην τρέξεις στον καθρέφτη σου να δεις τον εαυτό σου. Επειδή θα νιώθεις τύψεις και θα βλέπεις με τα μάτια του νου, θα βλέπεις τον εαυτό σου περισσότερο χοντρή έως και θεόχοντρη αλλά αυτό δεν ισχύει είναι οφθαλμαπάτη. Δεν παχαίνει αμέσως σε 2 λεπτά ξανά ένας άνθρωπος που έχει ξεφύγει στο φαγητό!. Απλούστατα έκανες κάτι που κάνουν και οι αδύνατοι έπεσες δηλαδή κάποια στιγμή με τα μούτρα στο φαγητό.

Όπως άλλωστε πολύ σοφά έλεγε και ο Όσκαρ Ουάιλντ, ακόμη και τα όρια θέλουν όριο!  Δεν πειράζει! 

Αν παρασύρθηκες αποδέξου το και δες το γεγονός αυτό φυσιολογικό γιατί πράγματι είναι και αποδεκτό και φυσιολογικό. Απλώς μετά σφύριξε κλέφτικα και συνέχισε  από εκεί που σταμάτησες. Και ο χοντρός εαυτός σου που αντίκρυσες λίγο πριν στον καθρέφτη είναι αυτό που είδε το μυαλό σου και όχι το σώμα σου. Μια χαρά τα πας.  Φέρσου στον εαυτό σου σαν παιδί σου. Και το παιδί σου αν παρασυρόταν και μαράζωνε  αυτό θα του έλεγες. “Χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος. Ο στόχος παραμένει”. Δεν θα το άφηνες το παιδάκι σου να “τρώει’ την ψυχή του.

Συμβουλές άμεσης αντιμετώπισης της πείνας που έρχεται αιφνιδιαστικά.

Πιές πολύ νερό, πίνε ηρεμιστικά τσάγια το βράδυ ως μια ιεροτελεστία (χαμομήλι πασιφλώρα ή λουίζα που σκοτώνει το λίπος της κοιλιάς). Το τσάι της μέντας επίσης μπορεί να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια ακόμη και αν βγαίνετε έξω με παρέα. 
Μικρές ποσότητες που ανακουφίζουν απο την πείνα και σταματούν και την πείνα του μυαλού είναι οι ελιές (φροντίστε να είναι αυτές που σας αρέσουν ώστε να το απολαμβάνετε κι όλας) Βοηθά επίσης μια πρέζα ταχίνι (πρέζα σημαίνει δόση με το μαχαίρι)  Τρώτε ανα δυο ώρες όχι πολύ, απλά απασχολείστε το στομάχι σας με ένα φρούτο ή ξηρούς καρπούς. Σίγουρα θα θυμάστε την περίπτωση κάποιων κοντινών σας ανθρώπων που τρώνε συνέχεια και από λίγο και είναι πάντα αδύνατοι.  Πάρτε επίσης συμπλήρωμα μαγνησίου αν έχετε συνεχώς διάθεση για γλυκό. Μπορεί να σας λείπει αυτό το στοιχείο και η πρόσληψη του να σας ηρεμήσει  γι αυτό συμβουλευτείτε ένα ενδοκρινολόγο θα εξηγήσετε πολλά πράγματα μέσα σας και θα σας δοθούν πολλές απαντήσεις για την πείνα σας και τελικά μπορεί να αποδειχθεί ότι ίσως ο τρόπος να αδυνατίσετε να είναι πιο εύκολος από ότι νομίζετε!

Ζούμε σε μια υποκριτική ακόμη εποχή όπου είναι κατακριτέο (και πολύ σωστό βέβαια)να σε αποκαλέσει κάποιος χοντρό. Δείχνει αγένεια, αμορφωσιά και είναι κοινωνικό μπούλινγκ με άσχημες ψυχικές επιπτώσεις στο θύμα. Όμως καθημερινά ακούω σε παρέες τις ίδιες τις γυναίκες με πολύ μεγάλη ευκολία και εντελώς αβασάνιστα να αποκαλούν τον εαυτό τους χοντρό. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον όγκο της έχει μέσα της μια φίνα αέρινη κοπέλα που χορεύει φυλακισμένη από εμάς τις ίδιες. Ας αφήσουμε αυτή την κοπέλα να εκφραστεί. Αρχικά με λίγο κραγιόν, μετά με  λίγο χαμόγελο και μετά με συγχώρεση και  αποδοχή. Στο τέλος θα δείτε τον εαυτό σας όπως επιθυμείτε.

Η ευτυχία είναι πράγμα απλό και λιτοδίαιτο —ένα ποτήρι κρασί, ένα κάστανο, ένα φτωχικό μαγκαλάκι, η βουή της θάλασσας. Τίποτα άλλο. Νίκος Καζαντζάκης.

Συμβουλευτείτε τον ειδικό που σας παρακολουθεί.

Ζωή Κυροπούλου

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Εκείνες που Μάγεψαν τον Θάνατο. Μυθιστόρημα.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr