Ο πιο δυνατός ορός από την φύση για σφιχτό και ελαστικό δέρμα γύρω από τα μάτια με το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο πιο δυνατός ορός από την φύση για σφιχτό και ελαστικό δέρμα γύρω από τα μάτια με το πιο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ο καλύτερος ορός με τα πιο τρανταχτά αποτελέσματα είναι το αμυγδαλέλαιο με το μέλι.

Απλώνετε πρώτα μία με 2 σταγόνες αμυγδαλέλαιο σε ολόκληρο το κάτω βλέφαρο ταμποναριστά και μετά βρέχετε μια μπατονέτα. Καλό είναι να γεμίσετε με μέλι ένα βαζάκι που θα το αποθηκεύεται στο μπάνιο σας.

 Κατόπιν βουτάτε την βρεμένη μπατονέτα στο βαζάκι με το μέλι και απλώνετε στην ίδια περιοχή κάτω από τα μάτια πάνω δηλαδή από το απλωμένο αμυγδαλέλαιο. Ταμπονάρετε ξανά με το δάχτυλο και αν κολλάει πάρα πολύ  προσθέστε μια ελάχιστη σταγόνα στο δάχτυλο σας με το οποίο απλώνετε τα υλικά σας καλύτερα. Ότι περισέψει το πιέζεται λίγο με ένα βρεγμένο χαρτί για να μην σας απλωθεί στο πρόσωπο. Πιστέψτε με είναι πανεύκολο η περιγραφή της διαδικασίας είναι πιο χρονοβόρα. Μπορείτε να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε με το βλέμμα των ονείρων σας. Το πρωί τα μάτιθα λάμπουν.

Έξτρα μυστικό. Εάν το βλέμμα σας είναι κουρασμένο και το δέρμα σας γύρω από την περιοχή των ματιών ταλαιπωρημένο αλλά έχετε έξοδο, κάντε το μακιγιάζ σας κανονικά και αφού το ολοκληρώσετε ακολουθήστε την ίδια διαδικασία . Αφού τελειώσετε ταμπονάρετε το περίσσευμα με μια πετσέτα  ώστε να μην κολλάτε. Τα μάτια σας θα δείχνουν εξαίσια κι επίσης θα είναι περασμένα με μια λάμψη λόγω του μελιού ασύγκριτη. 

Να γνωρίζετε ότι επανορθώνει κάθε ρυτίδα έστω και την πιο μικρή βαθιά φθορά. Μπορεί να δείτε αποτελέσματα αμέσως. Εάν όμως έχετε αμελήσει την φροντίδα των ματιών σας για καιρό θα δείτε τα μάτια σας σαν να βγήκατε απο μπότοξ μετά από ακριβώς δυόμιση εβδομάδες. Ετοιμαστείτε για την έκπληξη. Μην δίνετε τζάμπα λεφτά αλλού πριν δοκιμάσετε αυτό το σπιτικό καλλυντικό που είναι αλάνθαστο και νικάει το μπότοξ! Περισσότερο προσωπικά μου θυμίζει λίφτιονγκ

Επίσης κάνει και καταπληκτική δουλειά πάνω απο την περιοχή των χειλιών

Να ξέρετε ότι αφανίζει και τις μαύρες περιοχές καθώς το αμυγδαλέλαιο προλαμβάνει μαζί με το μέλι τις σκοτεινιές αφού περιέχει και βιταμίνη Κ.

Ζωή Κυροπούλου.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr