Μαγική συνταγή για πολλά και γερά μαλλιά. Τι πρέπει να ρίξετε μέσα στο σαμπουάν σας!

Μαγική συνταγή για πολλά και γερά μαλλιά. Τι πρέπει να ρίξετε μέσα στο σαμπουάν σας!

Μαγική συνταγή για πολλά και γερά μαλλιά. Τι πρέπει να ρίξετε μέσα στο σαμπουάν σας!
 Η παρακάτω συνταγή τονώνει τα μαλλιά από την πρώτη κι όλας χρήση!

Πολύ σύντομα θα δείτε πως η τάση για τριχόπτωση θα εκλείψει! Τα μαλλιά σας θα γίνουν δυνατότερα πιο ανθεκτικά και πλουσιότερα. Επιπλέον θα μακρύνουν εντυπωσιακά και θα λάμψουν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξής: Μέσα σε ένα σκούρο μπουκαλάκι με δοσομετρητή (το κοινό μπουκαλάκι των αιθέριων ελαίων που γνωρίζετε)

θα στάξετε,

-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο φασκόμηλο,
-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο
και
-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δάφνης.

Τρόπος παρασκευής:
Θα τα αναμίξετε κουνώντας το μπουκαλάκι σας. Αφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, θα ρίξετε μέσα στο σαμπουάν σας 6 σταγόνες από αυτό το μείγμα. Η δόση ισχύει για 100 γραμμάρια σαμπουάν. (Μισή δηλαδή κούπα του τσαγιού)
Η συνταγή αυτή είναι επιπλέον αντιμικροβιακή που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει μικρά προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής. Όπως είναι η πιτυρίδα ή η ξηροδερμία.

Επιπλέον μυστικό:
Αν θέλετε επιπλέον τα μαλλιά σας να λάμπουν κάτω από φως κάθε φορά που λούζεστε, στην τελευταία δόση του σαμπουάν που θα κρατάτε στο χέρι, (πριν την απλώσετε στο κεφάλι,)προσθέστε 1 σταγόνα αιθέριου ελαίου λεμονιού. Ότι χρώμα και να έχουν τα μαλλιά σας σκούρο ή ξανθό, θα αποκτήσουν εξαιρετική λάμψη!

Παράλληλα οφέλη:
Με την συνέργεια αυτής της συνταγής θα έχετε και άλλα παράλληλα οφέλη. Βοηθάει σε περιπτώσεις κλιμακτηρίου, δυσμηνόρροιας και νευρικής κόπωσης! Τι πιο ωραίο από το να λούζεσαι και μαζί να απελευθερώνεσαι από κάθε πίεση!

Προσοχή:
Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου βάση επιστημονικών μελετών είναι ένα από τα πιο ισχυρά αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης με εντυπωσιακά μάλιστα αποτελέσματα. Συστήνεται δε και για την ανδρική τριχόπτωση. Παρόλα αυτά αντενδείκνυται σε ορμονοεξαρτώμενες καρκινοπάθειες.

Πηγή: Ζωή Κυροπούλου www.egoismos.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr