Θεραπείες προσώπου που πρέπει να δοκιμάσεις στην επόμενη επίσκεψη στον δερματολόγο

Θεραπείες προσώπου που πρέπει να δοκιμάσεις στην επόμενη επίσκεψη στον δερματολόγο

Από Μαριάντα Κουσουλίνη

Πηγή εικόνας: pinterest.com

Θεραπείες προσώπου μια πολύ δημοφιλής, πλέον, συνήθεια αρκετών γυναικών. Ένα λαμπρό, αψεγάδιαστο δέρμα είναι σίγουρα η επιθυμία όλων μας και σαφώς χρειάζεται την αισθητική επέμβαση των ειδικών δερματολόγων, για να έχουμε μακροχρόνια αποτελεσματικότητα.

Η αισθητική δερματολογία έχει εξελιχθεί φοβερά τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα των θεραπειών που διενεργούνται από τους ειδικούς είναι πραγματικά θεαματικά, όσον αφορά την αντιγήρανση, αλλά και όσον αφορά την απλή αισθητική επέμβαση στο κομμάτι των δερματικών ατελειών όπως ακμή, καθαρισμός, τα σημάδια κ.α. Εμείς θα σου προτείνουμε 3 βασικές θεραπείες, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Μεσοθεραπεία

Μια από τις θεραπείες προσώπου που σου εξασφαλίζουν λαμπερή και νεανική επιδερμίδα είναι η μεσοθεραπεία. Σβήνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες. Αυτό γίνεται με την βοήθεια ενός εμβόλου το οποίο βοηθά ένα ισχυρό μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος να διεισδύσει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο!

Πηγή εικόνας: pinterest.com
Fractional Laser

Από τις θεραπείες προσώπου που απομακρύνουν την εξωτερική και ταλαιπωρημένη στιβάδα της επιδερμίδας και επιτρέπει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος να αναπτύξουν καινούρια “επιδερμίδα” με αυξημένες ποσότητες κολλαγόνου. Η συγκεκριμένη θεραπεία με fractional laser βελτιώνει κατά 50-90% τις ρυτίδες, σβήνει τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης, συστέλλει τους διευρυμένους πόρους και βελτιώνει τις ουλές ακμής. Το δέρμα δείχνει λαμπερό, καθαρό και σαφώς εξαιρετικά αναζωογονημένο.

Πηγή εικόνας: pinterest.com
Nanopeeling

Από τις πολλά υποσχόμενες θεραπείες προσώπου που θα σου προσφέρουν λαμπερή επιδερμίδα, λιγότερες ρυτίδες, περιορισμό των κηλίδων και των ουλών ακμής. Και αυτή η θεραπεία απομακρύνει την εξωτερική επιδερμική στιβάδα και φέρνει στην επιφάνεια ένα νέο λαμπερό δέρμα. Όλο αυτό γίνεται μέσα σε μόνο 20 λεπτά, αναίμακτα και με ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πηγή εικόνας: pinterest. com

Προσοχή: Οι παραπάνω θεραπείες θα πρέπει να διενεργούνται πάντα σε συνεννόηση με τον δερματολόγο μας.

www.maxmag.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr