Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 60

Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα μαλλιών για γυναίκες άνω των 60

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οι γυναίκες για χρόνια είχαν συνηθίσει να υπακούν στα “πρέπει” της βιομηχανίας της ομορφιάς προσπαθώντας να “χωρέσουν” την πιο ώριμη όψη τους στα beauty standards των 20somethings. Με τις ρυτίδες, τα λευκά και γκρίζα μαλλιά και τα λοιπά σημάδια γήρανσης να θεωρούνται απαγορευτικά και να καμουφλάρονται με κάθε κόστος (πραγματικό και ψυχολογικό), είναι πραγματικά αναζωογονητικό ότι αυτό που θεωρείται ως το πιο κομψό χρώμα μαλλιών για 60αρες “αγκαλιάζει” μία από τις πιο φυσιολογικές αλλαγές που φέρει ο χρόνος.

Το πιο κομψό χρώμα μαλλιών για 60αρες
Με τα γκρίζα μαλλιά να έχουν πάψει να θεωρούνται πια ταμπού, ολοένα και περισσότερες celebrities και style icons τα αγκαλιάζουν και να τα κάνουν μέρος του signature look τους.

Το πιο κομψό χρώμα μαλλιών για 60αρες είναι λοιπόν αυτό που αναδεικνύει αντί να καλύπτει πλήρως τα γκρίζα και τα λευκά, “χρησιμοποιώντας” τα σαν ανταύγειες ή για να δημιουργηθεί ένα rooted look.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται είναι το grey-blending, κατά την οποία ο colorist διανθίζει το hair look με ανταύγειες διάσπαρτες σε όλο το μήκος των μαλλιών, balayage ή ακόμα και foilyage για να δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα μεταξύ των φυσικών μαλλιών και της βαφής. Το πώς ακριβώς θα “δεθεί” το look και το ποια απόχρωση θα χρησιμοποιηθεί για τις ανταύγειες ή το balayage το αποφασίζει φυσικά ο hair expert, λαμβάνοντας υπόψη το φυσικό χρώμα των μαλλιών, αλλά και την ποιότητα της τρίχας. Κοινός παρανομαστής όλων των looks είναι οι αποχρώσεις, οι οποίες κολακεύουν το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών, χαρίζοντας ένα πραγματικά πολύ κομψό και low-maintenance αποτέλεσμα.

Michelle Pfeiffer

Andie MacDowell

Jaclyn Smith

Sharon Stone

Meryl Streep

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr