Ξέβγαλμα μαλλιών με δεντρολίβανο για πλούσια μαλλιά.

Ξέβγαλμα μαλλιών με δεντρολίβανο για πλούσια μαλλιά.

 Όταν χρησιμοποιείται ως ξέβγαλμα μαλλιών ή ενσωματώνεται σε σαμπουάν, το δεντρολίβανο προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Πρόκειται για ένα θαυμαστό βοήθημα των μαλλιών μας στην διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Το αρωματικό αυτό κλαδάκι χρησιμοποιείται όχι μόνο στα μαλλιά αλλά στην  περιποίηση του δέρματος, και έχει χαιρετιστεί ως θεραπευτικό βότανο για πολλούς αιώνες στην ιστορία.

«Είναι περισσότερο γνωστό για τις αντισηπτικές του ιδιότητες στο τριχωτό της κεφαλής, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικό για την εξάλειψη της πιτυρίδας», Η δράση του επίσης  μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των μυών.

Το δεντρολίβανο διεγείρει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής αλλά μειώνει παράλληλα και την νοητική έκπτωση οδηγώντας σε πνευματική οξύνεια και εγγρήγορση.

Βοηθά στην ενίσχυση των τριχοθυλακίων, μειώνοντας την τριχόπτωση και προάγοντας παχύτερες, και υγιέστερες άκρες. Εχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν προβλήματα με το τριχωτό της κεφαλής ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού όπου η χρήση του προκαλεί αντίσταση στην φθορά του ήλιου.

Το ευχάριστο άρωμά του προσφέρει ηρεμιστικό αποτέλεσμα, ενισχύοντας τη χαλάρωση κατά τη διαδικασία πλύσης.

Η ενσωμάτωση του δεντρολίβανου στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών  μπορεί να οδηγήσει στην τέλεια αλλαγή των μαλλιών μας χωρίς κανένα κόπο ούτε φυσικά κόστος!

Έλαιο δεντρολίβανου αντιμικροβιακό. Αύξηση τριχοφυΐας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr