Χωρίς ρυτίδες, χωρίς κατακράτηση υγρών και πρηξίματα στα μάτια. Φυσικό μπότοξ ματιών για το καλοκαίρι.

Χωρίς ρυτίδες, χωρίς κατακράτηση υγρών και πρηξίματα στα μάτια. Φυσικό μπότοξ ματιών για το καλοκαίρι.

 

Φυσικό botox ματιών, Αντιρυτιδικά μέσα, Μείωση του πρηξίματος των ματιών,Καλοκαιρινή περιποίηση ματιών,
θεραπεία Χωρίς φάρμακα για κατακράτηση υγρών, Φυσική αναζωογόνηση ματιών, μάτια χωρίς ρυτίδες,
Αναζωογονητικές θεραπείες ματιών, Μη επεμβατικές βελτιώσεις στα μάτια, Δροσιστικά μέσα ματιών, ξεκούραση ματιών, φροντίδα ματιών με βότανα,

Χάσε 10 χρόνια απο τα μάτια σου αυτό το καλοκαίρι δίνοντας φυσική ευεξία στο δέρμα των ματιών σου χωρίς κόστος και χωρίς ταλαιπωρία.

Ζήστε άμεση ανακούφιση και αναζωογόνηση για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Με αυτή την απλή συνταγή, με κρίσιμα και σημαντικά βότανα αλλά πάντα απλά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αναζωογονητική μάσκα ματιών χρησιμοποιώντας τις καταπραϋντικές ιδιότητες των φύλλων μέντας, του χυμού αγγουριού και του ροδόνερου. Η αίσθηση δροσιάς θα ανακουφίσει αποτελεσματικά την κούραση, αφήνοντας τα μάτια σας τεντωμένα, ξεκούραστα, ανοιχτά, χωρίς ρυτίδες και ανανεωμένα. Καταπολεμούν όλα τα στοιχεία της τις ρυτίδες, την χαλάρωση τα πρηξίματα και την κούραση που αφήνουν τα ίχνη τους ιδαίτερα το καλοκαίρι.

Δείτε πώς να προετοιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την  μάσκα ματιών.

Παρασκευή:
Για να ξεκινήσετε,  πάρτε φύλλα μέντας (αν έχετε φρέσκα ακόμη καλύτερα) και χυμό αγγουριού. Αν τα φύλλα σας είναι φρέσκα πολτοποιήστε τα  και αφαιρέστε το χυμό τους και μετά συνδυάστε τα με μισό φλιτζάνι χυμό αγγουριού. Αν δεν έχετε φρέσκα φύλλα δημιουργήστε ένα δυνατό τσάι αποξηραμένης μέντας. Ενσωματώστε μερικές σταγόνες ροδόνερου στο μείγμα για τα πρόσθετα καταπραϋντικά του αποτελέσματα. Αυτός ο συνδυασμός θα δημιουργήσει ένα ισχυρό μείγμα φυσικών συστατικών που λειτουργούν αρμονικά για να προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς και εικόνα φυσικού μπότοξ.

Εφαρμογή:
Για να εφαρμόσετε τη μάσκα ματιών, πάρτε μερικές μπάλες βαμβακιού και μουλιάστε τις στο μείγμα. Πιέστε απαλά τυχόν περίσσεια υγρού, βεβαιωθείτε ότι είναι υγρά αλλά δεν στάζουν. Τοποθετήστε τις εμποτισμένες μπάλες βαμβακιού πάνω από τα κλειστά μάτια σας, αφήνοντας το καταπραϋντικό μείγμα να έρθει σε επαφή με το δέρμα σας. Η δροσιά της μάσκας ματιών θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος, στη μείωση των μαύρων κύκλων και στην ανακούφιση από κάθε πίεση που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κάντο κι αλλιώς…
Για μια ακόμα πιο αναζωογονητική εμπειρία, σκεφτείτε να ψύξετε τα εμποτισμένα βαμβακερά μαξιλάρια σε μια σακούλα με φερμουάρ για περίπου 15 λεπτά πριν από τη χρήση. Τα παγωμένα επιθέματα βαμβακιού εντείνουν το δροσιστικό αποτέλεσμα, παρέχοντας επιπλέον ανακούφιση στα κουρασμένα μάτια. Όταν εφαρμόζεται, η ψυχρότητα βοηθά στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας το πρήξιμο και αναζωογονώντας περαιτέρω την περιοχή των ματιών.

Τα οφέλη του αγγουριού:
Τα αγγούρια είναι γνωστά για τις ενυδατικές και δροσιστικές τους ιδιότητες. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό αναπληρώνει την υγρασία στο δέρμα, ενώ τα φυσικά αντιοξειδωτικά τους βοηθούν στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης και στη μείωση της φλεγμονής. Ο χυμός αγγουριού δρα ως φυσικό στυπτικό, συσφίγγει το δέρμα και μειώνει το πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Η αναζωογονητική του φύση καταπραΰνει και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια, καθιστώντας το ιδανικό συστατικό για μάσκα ματιών.

Τα καταπραϋντικά αποτελέσματα της μέντας:
Τα φύλλα μέντας έχουν ένα καταπραϋντικό άρωμα και είναι γνωστά για τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, η μέντα προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης και δροσιάς στο δέρμα. Οι φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν στην ανακούφιση του πρηξίματος και της ερυθρότητας γύρω από τα μάτια. Προκαλεί σούπερ σύσφιξη και τόνωση. Επιπλέον, η μέντα περιέχει μενθόλη, μια ένωση που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας μια ανανεωμένη και αφυπνισμένη εμφάνιση.

Η Δύναμη του Ροδόνερου:


Το ροδόνερο είναι ένα ευέλικτο συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην περιποίηση του δέρματος για τα πολυάριθμα οφέλη του. Διαθέτει φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αποτελεσματικό στη μείωση της ερυθρότητας και του πρηξίματος γύρω από τα μάτια. Λειτουργεί επίσης ως απαλό τονωτικό, εξισορροπώντας το επίπεδο pH του δέρματος και συσφίγγοντας τους πόρους. Το λεπτό άρωμά του προσθέτει μια ευχάριστη πινελιά στη μάσκα ματιών, ενισχύοντας τη συνολική αισθητηριακή και καλλυντική εμπειρία.

Αναζωογονήστε και ανακουφίστε τα κουρασμένα μάτια σας με μια σπιτική μάσκα ματιών με αγγούρι και μέντα. Συνδυάζοντας τις δροσιστικές ιδιότητες του χυμού αγγουριού, τις ηρεμιστικές επιδράσεις των φύλλων μέντας και την καταπραϋντική δύναμη του ροδόνερου, αυτή η μάσκα ματιών προσφέρει μια αναζωογονητική και πλήρη καλλυντική εμπειρία. Είτε επιλέξετε να καταψύξετε τα εμποτισμένα βαμβακερά μαξιλάρια είτε να τα εφαρμόσετε απευθείας, η αίσθηση δροσιάς θα ανακουφίσει από την κούραση, θα μειώσει το πρήξιμο και θα αφήσει τα μάτια σας αναζωογονημένα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτή την απολαυστική μάσκα ματιών και απολαύστε τα καταπραϋντικά οφέλη που προσφέρει. Πετάξτε την κοούραση και την ταλαιπωρία των ματιών απο την ηλικία ή απο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τις καταπονήσεις.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Τα πιο Αποτελεσματικά Προϊόντα για την Κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr