Tο ιχθυέλαιο εξαφανίζει τις ραγάδες

Tο ιχθυέλαιο εξαφανίζει τις ραγάδες

Το ιχθυέλαιο έχει αναδειχθεί ως μια πολλά υποσχόμενη φυσική θεραπεία για την εξασθένιση των ραγάδων λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε ωμέγα-3 και των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων του στη φροντίδα του δέρματος αλλά  και στην απίστευτη ελαστικότητα που κατακτά με την χρήση του το δέρμα μας  είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά  ως λοσιόν θεραπείας. 

Είναι πολύ δυναμικό στις ραγάδες και στην ανάπτυξη του δέρματος.

 Με την προώθηση της παραγωγής κολλαγόνου, την καταπολέμηση της φλεγμονής και την παροχή βασικών θρεπτικών συστατικών, το ιχθυέλαιο βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης των ραγάδων. Είτε λαμβάνεται από το στόμα είτε εφαρμόζεται τοπικά, η ενσωμάτωση ιχθυελαίου στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας μπορεί να είναι ο σούπερ τρόπος που ψάχνετε για να ζωντανέψετε και να θεραπεύσετε την επιδερμίδα σας. 

Ενυδάτωση : Το ιχθυέλαιο δρα ως μια εξαιρετική φυσική ενυδατική κρέμα για το δέρμα. Η ικανότητά του να κλειδώνει την υγρασία βοηθά στη βελτίωση της ενυδάτωσηςκαι της απαλής λείας  υφής. Το καλά ενυδατωμένο δέρμα τείνει να φαίνεται πιο λείο και  ελαστικό, και αυτό  μπορεί να  ελαχιστοποιήσειτην ορατότητα των ραγάδων.

Τοπική εφαρμογή: Για εντοπισμένες ραγάδες, η εφαρμογή ιχθυελαίου απευθείας στις πληγείσες περιοχές φέρνει τα επιθυμητά. Μπορείτε να βρείτε κρέμες και λοσιόν με έγχυση ιχθυελαίου ειδικά σχεδιασμένα για την αναζωογόνηση του δέρματος. Μπορείτε να το απλώσετε και απευθείας στο δέρμα εάν δεν μυρίζει άσχημα. Υπάρχουν πλέον πολλά  που κυλοφορούν με αρωματικές γεύσεις που καλύπτουν την μυρωδιά του ψαριού.

Καταπολέμηση της φλεγμονής: Η φλεγμονή είναι ένας βασικός παράγοντας που συμβάλλει στη βλάβη του δέρματος και στο σχηματισμό ραγάδων. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ιχθυελαίου υποστηρίζουν την ανακούφιση της φλεγμονής, της ερυθρότητας και του ερεθισμού του δέρματος, συμβάλλοντας  στο ξεθώριασμα των ραγάδων.

 Αντιοξειδωτικά οφέλη: Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση και να επιδεινώσουν την εμφάνιση των ραγάδων. Εξουδετερώνοντας αυτά τα επιβλαβή μόρια, το ιχθυέλαιο βοηθά στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος και μειώνει τις ραγάδες αισθητά.

Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για τις ατομικές σας ανάγκες.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr