Το δείπνο για απώλεια βάρους σύμφωνα να με τους διατροφολόγους

Το δείπνο για απώλεια βάρους σύμφωνα να με τους διατροφολόγους

Η κατανάλωση γιαουρτιού ή γαλακτοκομικών προϊόντων, μπορεί να είναι το κλειδί για μια ισορροπημένη διατροφή, αρκεί να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες.

Είναι το γιαούρτι απαραίτητη προσθήκη στο βραδινό; Οι ειδικοί εξηγούν πως αποτελεί μια πολύ αποδοτική μέθοδο για απώλεια βάρους, αρκεί να μην γίνει καθημερινή συνήθεια. Αυτό επιβεβαιώνει ο διατροφολόγος Dr. Leo Cerrud, που αναλύει τα οφέλη του milk-white dinner, το οποίο βασίζεται στην κατανάλωση συγκεκριμένων γαλακτοκομικών προϊόντων για δείπνο.

Πώς λειτουργεί
“Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα μετά από χρόνια δουλειάς με ασθενείς που είχαν στόχο την απώλεια βάρους. Υπάρχει μια θεμελιώδης θεωρία ότι σε μια διατροφή χαμηλών θερμίδων πρέπει να τρώμε πρωινό σαν βασιλείς, μεσημεριανό σαν πρίγκιπες και δείπνο σαν υποτακτικοί. Με ένα milk-white dinner αποφεύγουμε να πέσουμε για ύπνο με άδειο στομάχι καθώς καταναλώνουμε μια μικρή ποσότητα φαγητού. Είναι μια λύση για τις ημέρες που έχετε καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα μεσημεριανού ή για τις ημέρες που δεν νιώθετε έντονο το αίσθημα της πείνας, αρκεί ο στόχος σας να είναι η απώλεια βάρους. Ωστόσο δεν πρέπει να γίνει καθημερινή συνήθεια, αλλά να ακολουθείτε αυτή τη συμβουλή τρεις φορές την εβδομάδα, διαφορετικά χάνει την αποδοτικότητά της.

Τι να καταναλώσετε;
Για ένα θρεπτικό milk-white dinner μπορείτε να καταναλώσετε για δείπνο δύο γιαούρτια χαμηλών λιπαρών ή ένα πρωτεϊνικό γιαούρτι ή δύο κομμάτια τυρί. Μπορείτε επίσης να πιείτε και ένα ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών. Το ιδανικό light δείπνο περιλαμβάνει μια από τις παραπάνω επιλογές και όχι όλες μαζί. Γενικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων γιατί όταν υπερβαίνουμε την σωστή ποσότητα προσλαμβάνουμε πολλές θερμίδες.

Γιαούρτι ή γαλακτοκομικά;
Πολλοί διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση πρωτεΐνης για βραδινό για να πετύχουμε απώλεια βάρους. Ο Dr. Leo Cerrud βρίσκει αυτή τη διατροφή μη ολοκληρωμένη, καθώς δεν περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον δεν δημιουργεί αίσθημα ικανοποίησης οπότε δεν μας κινητοποιεί για να την ακολουθήσουμε. Εγκρίνει όμως αυτή τη διατροφή για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, οπότε είναι προτιμότερο να καταναλώνουν αυγά, κοτόπουλο, ψάρι ή φιλέτο για ένα θρεπτικό και υγιεινό δείπνο.

vogue.gr

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr