Botox brow lift: Οι συμβουλές των ειδικών που πρέπει να γνωρίζετε

Botox brow lift: Οι συμβουλές των ειδικών που πρέπει να γνωρίζετε

Εξετάζετε το ενδεχόμενο ανόρθωσης φρυδιών με Botox;
by Mara Grigoriadou

Το Botox μπορεί να είναι ευρέως γνωστό για την ικανότητά του να εξαφανίζει τις ρυτίδες και να εξομαλύνει το μέτωπο, αλλά μια από τις λιγότερο γνωστές, ωστόσο συνηθισμένες χρήσεις του είναι η ενίσχυση του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών και των φρυδιών. Αυτή η θεραπεία ανόρθωσης φρυδιών με Botox, η οποία αποκαλείται επίσης και Browtox, χρησιμοποιείται για τη διόρθωση των ανομοιόμορφων φρυδιών.

Το ευαίσθητο δέρμα σε αυτή την περιοχή έχει φυσικά την τάση να αποκτά ρυτίδες και να χαλαρώνει καθώς μεγαλώνουμε, οπότε το μάτι φαίνεται μικρότερο και μπορεί ακόμη και να φαίνεται πρησμένο. Υπάρχουν διάφορες μη χειρουργικές επεμβάσεις που μπορούν να κάνουν το δέρμα γύρω από τα μάτια σας να φαίνεται και πάλι λείο και σφριγηλό, μία από αυτές είναι οι ενέσεις Botox” αναφέρει η αισθητικός γιατρός Dr Anne Mendelovici, με έδρα την Harley Street στο Λονδίνο, στο GLAMOUR UK. Έτσι, όταν η κρέμα ματιών σας δεν είναι πια αρκετή, το Botox είναι μια εναλλακτική λύση που χαλαρώνει τους μυς, λειαίνει τις γραμμές γύρω από τα μάτια, ανασηκώνοντας επίσης το φρύδι.

Ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις συμβουλές των ειδικών για το Botox brow lift!

Τι συνεπάγεται η ανόρθωση φρυδιών με Botox;
Κατά βάσει αποτελείται από πολλαπλές μικροσκοπικές ενέσεις Botox στο κάτω μέρος του μετώπου γύρω από τα μάτια. Χαλαρώνει τους μύες, γεγονός που βοηθά στη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και ανυψώνει ελαφρώς τα φρύδια, όλα αυτά με αποτέλεσμα να “ανοίγει” το βλέμμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε μετά τη θεραπεία;
Τα πλήρη αποτελέσματα του Botox χρειάζονται αρκετές εβδομάδες για να γίνουν ορατά, οπότε είναι καλύτερο να προγραμματίσετε εκ των προτέρων εάν υφίσταται ένας παράγοντας χρόνου για τα αποτελέσματα. Αξίζει επίσης να λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι άνθρωποι ενδέχεται να εμφανίσουν προσωρινή ερυθρότητα, πόνο, ευαισθησία ή μώλωπες στο σημείο της ένεσης αμέσως μετά τη θεραπεία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, κάποιοι μπορεί να εμφανίσουν πονοκεφάλους. Επίσης, μετά τη θεραπεία, συνιστάται να μην τρίβετε την περιοχή που σας έγινε η ένεση και να αποφεύγετε την έντονη άσκηση, τον ατμό/τη σάουνα για 24 ώρες.

Είναι κατάλληλο για όλους;
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η χρήση του Botox δεν συστήνεται για άτομα με νευρομυϊκές διαταραχές, σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες ή σε όσους έχουν αλλεργία στο προϊόν (Botox).

Πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;
Κατά μέσο όρο, το Botox διαρκεί 3 έως 4 μήνες, αυτό προφανώς διαφέρει από ασθενή σε ασθενή ανάλογα με τη δύναμη των μυών. Οι κινήσεις αρχίζουν σιγά σιγά να επανέρχονται μετά από μερικούς μήνες. Η Dr Anne Mendelovici προτιμάει να ακολουθήσει μια προσέγγιση με ελαφρύ άγγιγμα, οπότε εγχέει απαλά στην αρχή, για να αποφύγει οποιοδήποτε βάρος στα φρύδια/στο μέτωπο και στη συνέχεια προσφέρει ένα δωρεάν φρεσκάρισμα 1 έως 2 εβδομάδες μετά την αρχική θεραπεία για οποιαδήποτε πρόσθετη ενέργεια.

Τι γίνεται αν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα;
Το Botox δεν μπορεί να αντιστραφεί, σε αντίθεση με τα fillers που μπορούν να διαλυθούν, οπότε πρέπει να περιμένετε να εξασθενήσει φυσιολογικά το αποτέλεσμα. Επομένως, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας πριν από τη θεραπεία και να έχετε μια πλήρη διαβούλευση, ώστε να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τη διαδικασία και τα αποτελέσματα.

glow.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr