Το Απόλυτο Ελιξίριο Νεότητας Και Ομορφιάς! 10 Θαύματα Ενυδάτωσης που Προκαλεί Το Νερό Στο Δέρμα

Το Απόλυτο Ελιξίριο Νεότητας Και Ομορφιάς! 10 Θαύματα Ενυδάτωσης που Προκαλεί Το Νερό Στο Δέρμα

  Το σώμα, ένα αστραφτερό αριστούργημα από 70% νερό, όταν χορταίνει ενυδάτωση, κάνει την επιδερμίδα έναν λαμπερό καμβά.

Ήρθε η ώρα να βιώσετε κάτω απο το δέρμα σας το απόλυτο ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς – το νερό! Ας βουτήξουμε στα βάθη της ενυδάτωσης και ας αποκαλύψουμε τα μυστικά για μια άψογη επιδερμίδα.

Χωρίς Νερό Πρόωρη Γήρανση.

Το ξεραμένο δέρμα είναι ένα πανικοβλημένο και μπερδεμένο δέρμα, κουρασμένο απο τις επιλογές της κατόχου του. Η αφυδάτωση όχι μόνο αυξάνει την διαεπιδερμική απώλεια νερού (TEWL), αλλά καταστρέφει επίσης και τον προστατευτικό φραγμό. Αυτό οδηγεί σε πρόωρη γήρανση, συχνά ξεσπάσματα και υπερβολική ξηρότητα που πνίγει την όψη.

Τώρα, ας αποκαλύψουμε τα σαγηνευτικά οφέλη του H2O

1. Ακτινοβόλος τόνος δέρματος: Απολαύστε έναν ομοιόμορφο τόνο δέρματος. Μόλις δύο φλιτζάνια νερό μπορούν να ενισχύσουν τη ροή του αίματος, κάνοντάς την επιδερμίδα να λάμπει

2. Πείτε αντίο στις ρυτίδες: Ενυδάτωση ίσον ελαστικότητα! Το ενυδατωμένο δέρμα παραμένει νεανικό περισσότερο, αποχαιρετώντας  τις ενοχλητικές λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

3. Healing on the Fast Track: Το ηλιακό έγκαυμα θεραπεύεται από το νερό. Το νερό επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης γι αυτό κι ένα άγγιγμα αλόης με την βιταμινούχα φυσική υγρασία του, προσφέρει τόση γλυκιά ανακούφιση.

4. Adieu to Puffiness: Το αφυδατωμένο δέρμα συσσωρεύει νερό, προκαλώντας αντιαισθητικό πρήξιμο. Διατηρήστε το ενυδατωμένο για να διώξετε εκείνη το πρωινό σκοτεινό πρήξιμο με τις μωβ σκιές .

5. Ακμή-Προστατέψτε το δέρμα σας: Απελευθερώστε την εσωτερική ισορροπία του δέρματός σας. Η επαρκής πρόσληψη νερού διατηρεί υπό έλεγχο την παραγωγή λαδιού, αποτρέποντας τους φραγμένους πόρους και τα σπυράκια.

6. Bliss Χωρίς ατέλειες: Το ξηρό δέρμα λατρεύει την φαγούρα τους ερεθισμούς και το ξεφλούδισμα.. Πιείτε νερό για να κρατήσετε τη φαγούρα μακριά και το δέρμα σας να είναι πάντα  συνεχώς ελαστικό.

7. Σύσφιξη: Έχασες βάρος αλλά απέκτησες χαλαρό δέρμα; Το νερό μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και στη σύσφιξη  των προβληματικών περιοχών.

8. Τελειότητα pH: Προβληματικό δέρμα; Η μαγεία του νερού που εξισορροπεί το pH μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας σε ένα αριστούργημα χωρίς ατέλειες.

9. Cool Down, Stay Fab: Το νερό κρατά υπό έλεγχο τη θερμοκρασία του σώματός σας, προστατεύοντάς σας από δερματικά εξανθήματα που προκαλούνται από τη θερμότητα.

Τώρα που έχετε ξεκλειδώσει τα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας που κρύβονται σε κάθε γουλιά νερού, ας απαντήσουμε στο μεγάλο ερώτημα: Πόσο νερό είναι αρκετό για αυτή την πολυπόθητη, δροσερή επιδερμίδα; Να στοχεύετε σε τουλάχιστον 8 ποτήρια (περίπου 2 λίτρα) την ημέρα λένε οι ειδικοί. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης.

Τέλος το καθαρό νερό είναι το καλύτερο στοίχημά σας για αυτό το άψογο φινίρισμα. που μόνο η φύση προσφέρει. Μπράβο λοιπόν στο εντυπωσιακό δέρμα που κατακτήσατε με το όπλο απλά το νερό που αψηφά την ηλικία! 

Σέρουμ πεπτιδίων Επανεργοποιεί τα κύτταρα. Η επανάσταση στην ανάπλαση απο τα mystikaomorfias.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr